Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 18:26

Εθνική αστέγων!!! Εξελίξεις στην Πάρο.

Τσουνάμι αναμένονται οι εξελίξεις στην Πάρο, όσον αφορά το που θα βρουν στέγη οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαρμάρων και του Μαρπησσαικού που έπαιζαν πέρυσι σαν Ένωση στο πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες μας για τις μέχρι τώρα συζητήσεις και επαφές, χωρίς τίποτε να είναι σίγουρο, φέρουν τον ΑΟ Πάρου να διεκδικεί την μερίδα του λέοντος και να δυναμώνει, καθώς είναι κοντά να αποκτήσει τους αδελφούς Βασίλη και Μίλτο Καράι, τον Μανώλη Ρούσσο και τον Σταύρο Κληρονόμο.

Ο Αλέξανδρος Παντελαίος επέστρεψε στον Αστέρα Ζωγράφου, ο Δημήτρης Κρητικός και ο Εμίλ Γκεμπόρις πέρασαν στο πανεπιστήμιο και φεύγουν για άλλες πολιτείες, ο Φραγκίσκος Αλιπράντης και ο Γιάννης Βιτζηλαίος σταματούν το ποδόσφαιρο, ενώ ο Γιώργος Ρούσσος καταλήγει στον Νηρέα.

Υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν.

Έτσι ξεκαθαρίζει το τοπίο στον ποδοσφαιρικό χάρτη των, μόνο δύο φέτος, τοπικών ομάδων.

Είναι ορατό πως ο ΑΟ Πάρου είναι ο μεγάλος ωφελημένος από την νέα κατάσταση.

Με τα δεδομένα να είναι δύσκολα για να αλλάξουν νησί οι παίκτες και την συγκυρία ευνοϊκή γιατί σε αντίθεση με τον Νηρέα, έχει στην ουσία μία μόνο θέση ξένου καλυμμένη.

Έτσι σχεδόν από το πουθενά βρίσκεται να ενισχύεται με παίκτες που μπορούν να τον αλλάξουν επίπεδο, καθώς η ατμόσφαιρα στην ομάδα για τους νεοφερμένους είναι τόσο θετική, διευκολύνοντας τον κ. Τριανταφυλλάκο στην επιχείρηση-πάντρεμα που ασφαλώς θα επιδιώξει.

Ο Νηρέας συνεχίζει το πλάνο του με τον Μ. Παπαδάκη, χωρίς να σταματά να κοιτάζει 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με την μία να είναι εξαιρετική προσθήκη αν τελικά ολοκληρωθεί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares