Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 00:59

Σε ετοιμότητα οι Διαιτητές μας

MENDRINOS-ARMAKOLAS EPO

Και ενώ οι ομάδες προετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο το ίδιο κάνουν και οι διαιτητές της Ένωσης μας, που και αυτοί από την πλευρά τους ευελπιστούν σε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ξανά

Οι Ζαράνης και Αρμακόλας για ακόμη μία χρονιά πέρασαν με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις αξιολόγησης που έγιναν την Τρίτη στο Σχηματάρι και θα είναι και φέτος στους πίνακες της Γ΄Εθνικής, όπου τα τελευταία χρόνια αποτελούν από τις πιο αξιόπιστες λύσεις της ομοσπονδίας.

Ενημέρωση

Εντωμεταξύ αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Αρχιδιαιτητή Λάμπρο Μενδρινό και το μέλος της Τ.Ε. Αναστάσιο Αρμακόλα παρευρέθησαν την Τρίτη στην 3η ενημερωτική συνάντηση της ΚΕΔ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και έλαβαν μέρος αντιπροσωπίες από όλες τις ενώσεις της Χώρας.

Τα θέματα της ενημέρωσης ήταν σχετικά με τις Σχολές, τους παρατηρητές, της προπονήσεις που θα πρέπει να γίνονται, τις αξιολογήσεις και πολλά άλλα θέματα που αφορούν την Ελληνική διαιτησία. Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι συνεργάτες του Αρχιδιατητή Χιου Νταλας κυριοι: Μπριάκος, Καλύβας, Μπρούτσης και Σαμορακάκης, οι οποίοι μάλιστα έδωσαν τα εύσημα στην ΕΠΣ Κυκλάδων και κατ επέκταση στην Τ.Ε., καθώς ανέφεραν ότι συγκαταλέγεται στις πιο τυπικές και εργατικές όσον αφορά τις υποχρεώσεις της.

Προσπάθεια

Και για να γυρίσουμε και πάλι στα δικά μας η Τ.Ε. σχεδιάζει τη νέα χρονιά και μετά από έντονο ενδιαφέρων φαίνεται πως έστω και καθυστερημένα θα οργανώσει σχολές σε αρκετά νησιά του νομού. Ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο καθώς η Νάξος έχει 11 αιτήσεις, η Μήλος 7, η Μύκονος 2, η Τήνος 1 και η Σέριφος 1. Το ζητούμενο είναι να κρατηθούν τα καλά των τελευταίων χρόνων και να υπάρξει αναβάθμιση όπου κατά καιρούς έχουν καταγραφεί προβλήματα, με το κύριο από αυτά να είναι τα μεγάλα εξοδολόγια, στα οποία υπάρχει μία και μοναδική λύση και αυτή δεν είναι άλλη από την ανάδειξη νέων διαιτητών που θα μπορούν να σφυρίζουν είτε εντός των νησιών που κατάγονται ή στην χειρότερη των περιπτώσεων κάνοντας μικρές μετακινήσεις. Επίσης κάτι που συζητιέται έντονα είναι η παράλληλη δημοσίευση του αντίστοιχου πειθαρχικού πίνακα των ποδοσφαιριστών, εκείνου των διαιτητών, πράγμα που θα κρατήσει ακόμα καλύτερα τις ισορροπίες.

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares