Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 18:19

1η για τον Πανναξαικό ΑΟΝ [pics]

Τα κορίτσια του Πανναξιακού ΑΟΝ πάτησαν επιτέλους... γήπεδο και υπό τις οδηγίες του Ζόραν Κόβαζιτς ξεκινάει το .μαρτύριο της προετοιμασίας με σκοπό η ομάδα να είναι πανέτοιμη στις 18 Οκτωβρίου, όταν και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα γυναικών της Α1 κατηγορίας. Απόλυτα συνεπείς τα κορίτσια, έδωσαν παρών στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου και με το καλημέρα άλλαξαν τρεις ..φανέλες από τον ιδρώτα.

Με βάση το πρόγραμμα και τις προθέσεις του Σέρβου τεχνικού αναμένονται διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) με μοναδική εξαίρεση την Κυριακή. Και όχι για ...εκκλησιασμό αλλά για ξεκούραση. 

 Στο μεταγραφικό τομέα και ενώ ουσιαστικά οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή 22 Αυγούστου, ο Πανναξιακός εξετάζει την περίπτωση διεθνούς αθλήτριας από την πρώην Γιουγκοσλαβία, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και με μία ακόμη Ελληνίδα, τη περίπτωση της οποίας είχε εξετάσει αρκετές φορές το φετινό καλοκαίρι. Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν οι Αφροδίτη Λαδένη (Α - ΑΕΚ), Άννα Σαλούστρου (Κ - ΓΣ Χαλανδρίου), Ειρήνη Κελεσίδου (Λ - Παναθηναϊκός), Κωνσταντίνα Πασσιά (Π - ΑΕΚ), Ελεάννα Πολίτη (Λ - ), Τάνια Κουτσιούπη (Κ - ) και Σία Τοτσίδου (Α- ΑΕΚ ), με την τελευταία να νιώθει γνώριμα καθότι πριν από δύο χρόνια ήταν και πάλι στη Νάξο. 

Από τις πιο παλιές; Η  Ελένη Φάρκωνα (Κ), η Μελίνα Εμμανουηλίδου (Κ) που λειτουργούσε ως η παλιά της παρέας δείχνοντας τα κατατόπια στις πιο νέες και η Σέρβα πασαδόρος Κριστίνα Τσέσλαρ. Αντίθετα, εκτός ομάδας σε σχέση με πέρυσι είναι οι: Αλίκη Κωνσταντινίδου (Κ- Ολυμπιακός ΣΦΠ), Άννα Καρπουζά (Δ - ΑΟ Θήρας), Ξένια Κακουράτου (Λ - με υποσχετική ενός χρόνου στην ΑΕΚ), Στέλλα Λαγουδάκη (Α - ΑΕΚ) και Δώρα Γκολφινοπούλου (Π - Πορφύρας).

005009013014015018

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares