Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014 13:16

Στέλιος Μάλλης: Γύρισα για να προσφέρω!

Ο Στέλιος Μάλλης δεν είναι άγνωστος στην Μήλο.

Αντίθετα η ομάδα και οι φίλαθλοι τον θεωρούν δικό τους παιδί και η επιστροφή του 23άχρονου αριστερού χαφ στην ομάδα χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από όλους.

Άλλωστε είναι πρόσφατες οι μνήμες από την παρουσία του πρόπερσι στην ομάδα, όπου ήταν βασικός συντελεστής της ξέφρενης πορείας μέχρι τον χαμένο τελικό από την Μύκονο, σκοράροντας και 5 γκολ.

Ο ίδιος μίλησε στο sportcyclades για την επιστροφή του.

«Μετά από ένα χρόνο απουσίας από το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο επέστρεψα πάλι στην Μήλο για να αγωνιστώ με την φανέλα του Παμμηλιακού.

Πέρυσι είχα γυρίσει στην Αθήνα για να τελειώσω τις σπουδές μου και αγωνίστηκα με την ΑΕ Ιλίου.

Φέτος η ομάδα μετράει μερικές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών για διάφορους λόγους, αλλά οι συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης κάλυψαν τα κενά.

Σημαντικό προτέρημα της φετινής ομάδας, είναι ότι όλοι οι παίκτες θα προπονούμαστε μαζί, κάτι που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια και αυτό αποτελεί βασικό συστατικό για την ομοιογένεια μας.

Στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει και να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, όπως τα δύο τελευταία χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την αναγνώριση της προσφοράς μου και ελπίζω από την πλευρά μου να ανταποδώσω εντός των αγωνιστικών χώρων.»

Σίγουρα ο  Μάλλης θα παίξει μεγάλο ρόλο στην φετινή προσπάθεια του Παμμηλιακού, που θα προσπαθήσει να μείνει πολύ ανταγωνιστικός μετά τις αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του και την απόκτηση πλειάδας ικανών ποδοσφαιριστών.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares