Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 17:38

Πρεμιέρα με νίκη για τον Άρη. 73-43 τον Περιστεριώνα

Δίχως να «πιάσει» σπουδαία απόδοση ο ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ νίκησε με 73 - 43 τον ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ ΤΗΝΟΥ στο ξεκίνημά του για το Πρωτάθλημα Ανδρών Κυκλάδων το απόγευμα της Πέμπτης στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δ. Βικέλας».

Οι παίκτες του Γιώργου Αραβοσιτά «φόρτσαραν» για ένα ημίχρονο και απέκτησαν σημαντική διαφορά νίκης απέναντι στην ομάδα της Τήνου, την οποία απλά συντήρησαν στο β’ μισό του αγώνα.

Στο 1ο δεκάλεπτο (22 - 9) ο ΑΡΗΣ «έτρεξε» και σημείωσε 22 πόντους, ενώ και στην άμυνα έδειξε ιδιαίτερα πειστικός. Στο 2ο δεκάλεπτο (22 - 14), όπου και έκρινε τον αγώνα, η συριανή ομάδα όχι μόνο άντεξε στην αντεπίθεση του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ, αλλά έδειξε πλουραλιστική επιθετικά ισοφαρίζοντας επιθετικά την επίδοση του 1ου δεκαλέπτου και μολονότι δέχτηκε 14 πόντους, πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά 21 πόντων.

Στο 3ο δεκάλεπτο (14 - 12), όπως και στο τέταρτο (15 - 9) ο ΑΡΗΣ απλά πιστοποίησε την διαφορά δυναμικότητας που τον χωρίζει από το συγκρότημα του Αντώνη Βιδάλη. Ο κόουτς Γιώργος Αραβοσιτάς έδωσε την ευκαιρία της πρώτης συμμετοχής σε ανδρικό πρωτάθλημα σε ένα νέο παιδί της Ακαδημίας του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, τον Βιτάλη Ιωσήφ, ο οποίος αποτελεί επένδυση για το μέλλον του συλλόγου μαζί με τους Βασιλειάδη Εμμ. και Μαθιάσο Λ.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα μεταξύ άλλων σημείωσε: Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά εν συγκρίσει με το στάδιο στο οποίο βρισκόμαστε. Παιχνίδι με παιχνίδι θεωρώ ότι θα γινόμαστε καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί. Τα παιδιά έχουν μεγάλες δυνατότητες και αν δουλέψουμε όλοι μαζί ως ομάδα, στο τέλος θα έχουμε πρώτα απ’ όλα ικανοποιήσει τους ίδιους μας τους εαυτούς. Το στοίχημά μας είναι η ενσωμάτωση των νέων παιδιών, ώστε να αποτελέσουν το κίνητρο για αυτά που έρχονται από πίσω. Πριν το αγώνα είχα ζητήσει τρία πράγματα: μαχητικότητα – πειθαρχία – ομαδικότητα. Και τα τρία τα είδα και εγώ στέκομαι εκεί. Συνεχίζουμε…».

Από τον ΑΡΗ ξεχώρισαν οι Παπαφωτίου και Δαρζέντας με 14 πόντους έκαστος και τους ακολούθησαν οι Βασιλειάδης με 11, Ξανθούλης και Αλιφραγκής με 9.

Από την ομάδα του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ ο Διακογιάννης σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων με 12.

Εξαιρετική η διαιτησία των Μαρουδιά Ι. και Ρούσσου Σ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περί τους 70 φιλάθλους.

Τα 10λεπτα: 22-9, 22-14, 14-12, 15-9.

andron-aris-22-10-2014

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Αραβοσιτάς Γ.): Ξανθούλης Ν. 9 π. (3 τρ.), Κακούρης Αθ. 2 π., Παλαιολόγος Ε. 6 π., Γαβιώτης Ηλ. 2 π., Πάπιτσης Π. 2 π., Τρέντζιος Δ. 4 π., Βασιλειάδης Εμμ. 11 π. (1 τρ.), 2 κλεψ., Βιτάλης Ιωσ., Μαθιάσος Λ., Παπαφωτίου Δ. (αρχ.) 14 π. (2 τρ.), 1 κόψ., Αλιφραγκής Θ. 9 π. (1 τρ.), 2 κόψ., Δαρζέντας Ν. 14 π., 1 κόψ.

andron-peristerionas-23-10-2014

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Σιώτης Π.): Ρουγγέρης Αν., Αλβέρτης Σ. 1 π., Δελατόλας Φρ. 7 π., Ξενόπουλος Αν. 6 π., Δράκος Π., Βελαλόπουλος Αλ., Σιώτης Π. (αρχ.) 8 π., Βιδάλης Αν. 1 π., Διακογιάννης Π. 12 π. (1 τρ.), Ξενόπουλος Ι. 4 π., Τσακίρης Ν. 4 π., Καρμπατζάκης Τ.

Ευχαριστήριο προς τους χορηγούς του Άρη 

 

Η Διοίκηση και τα μέλη του αθλητικού ομίλου ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημοσίως τους χορηγούς της ομάδας, με τους οποίους θα πορευτούν μαζί όλη τη χρονιά:

 

ΣΕΙΡΙΟΣ Αρτοποιεία, Ηρώων Πολυτεχνείου 84.

 

Α.Φ. Κοπανιτσάνος & Σία Ε.Ε., Τεχνική – Κατασκευαστική Εταιρία Κυκλάδων, Νικ. Πλαστήρα 39, Ερμούπολη.

 

WINDOORΠαλαμάρης Ιωάννης, Ξυλουργικές Εργασίες, Πάγος Σύρος.

 

ΕΠΕΝΔΥΣΗ, Καρυστινός Κων/νος Ν., Εμπόριο ειδών υγιεινής, Σταυρός Ταλάντων, Τάλαντα.

 

ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ Α & Β, Βιοτεχνία λουκουμιών, Εθνικής Αντιστάσεως 24.

 

SALADSHOP, Βουτσίνος Ι. – Μακρυωνίτης Χρ. & Σία Ο.Ε., Ερμούπολη.

 

Ένεκα του ότι το σωματείο του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η προσφορά των παραπάνω επιχειρήσεων προσφέρει αμέριστη βοήθεια στις προσπάθειές μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares