Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 23:47

Στην Elite Group του Ολυμπιακού ο Φουάσης [vid]

Υπό τις οδηγίες του κ. Μίτσελ και του επιτελείου του προπονήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη ο Αντώνης Φουάσης.

Ο Ισπανός τεχνικός εφαρμόζοντας στον Ολυμπιακό ένα σύστημα που κινείται στα πρότυπα μεγάλων Ευρωπαϊκών Ακαδημιών, θέσπισε την ομάδα παικτών που ονομάζεται EliteGroup που θα προπονείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές των Αγωνιστικών Τμημάτων των: Κ16, Κ17 και Κ20 του Ολυμπιακού.

Το νέο αυτό δεδομένο για την Πειραϊκή ΠΑΕ είναι μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού που αφορά την βελτίωση, ανάπτυξη και σταδιακή ένταξη παικτών της Ακαδημίας μας στην Α’ Ομάδα.

Μέσα από τις προπονήσεις του Elite Group, οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού θα αξιολογηθούν περαιτέρω από τον κ. Μίτσελ και θα αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και εξοικείωση με τα στελέχη και τον τρόπο που εργάζεται στο γήπεδο η Α’ Ομάδα.

Όπως γίνετε αντιληπτό οι πόρτες για τον Συριανό ποδοσφαιριστή Αντώνη Φουάση ανοίγουν διάπλατα, καθώς μετά την κλήση του στην Εθνική ομάδα παίδων, έχετε και η ένταξη του στην Elite των νεαρών παικτών του Ολυμπιακού.

Τρεις νεαροί άσοι από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Φουάσης μιλώντας στο επίσημο Portalτου Συλλόγου ανέφεραν:

Πόσο πολύ σας βοηθάει αυτό που έγινε σήμερα;

Αντώνης Φουάσης:«Σίγουρα μας βοηθάει γιατί είναι ένα τεράστιο κίνητρο, να γνωρίζουμε καινούρια πράγματα και να παίρνουμε μία ιδέα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα μας βοηθάει. Μας δείχνει τον τρόπο για να δουλέψουμε σκληρά. Κάτω το κεφάλι. Δουλειά και τίποτα άλλο! Είναι μία καλή βοήθεια».

Πόσο σημαντική ήταν η σημερινή εμπειρία, να προπονηθείτε υπό τις οδηγίες του κ. Μίτσελ;

Άρντιτ Τόλι:«Βέβαια, ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Πιστεύω όλα τα παιδιά δείξαμε ένα πολύ καλό εαυτό. Δείξαμε ότι δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα στις προπονήσεις. Ήταν τιμή μας να δουλέψουμε σε ένα σκληρό επίπεδο. Να δούμε πως εργάζεται και η πρώτη ομάδα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έγινε αυτή η προπόνηση και ευχόμαστε να γίνεται στο μέλλον συχνά».

Τι κρατάτε από τα όσα έγιναν σήμερα και τις οδηγίες του κ. Μίτσελ;

Δημήτρης Νικολάου:«Κρατάμε ότι το επίπεδο στην μεγάλη ομάδα είναι πολύ σκληρό και γρήγορο, ώστε να δουλεύουμε και στις Ακαδημίες όσο πιο γρήγορα μπορούμε, ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο της μεγάλης ομάδος και να καταφέρουμε να μπούμε μέσα στην πρώτη ομάδα».

Το βίντεο από την προπόνηση

ELITE OLYMPIAKOS

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares