Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 18:23

Ξεχωρίζει το ντέρμπι Άνω Μερά – ΑΟ Σύρου

Αναμφισβήτητα το ντέρμπι του 1ου ομίλου για την 7η αγωνιστική θα είναι αυτό μεταξύ της πρωτοπόρου Άνω Μεράς και του ΑΟ Σύρου που θα γίνει την Κυριακή στη Μύκονο.

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία, καθώς η Άνω Μερά, θέλει να διατηρήσει και να αυξήσει ακόμη περισσότερο την διαφορά της από τους συνδιεκδικητές του ομίλου, με τον ΑΟ Σύρου να είναι ένας από αυτούς.

Η ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα και ήδη διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις 2 τέρματα παθητικό, που θα πρέπει να κάνει μία εξίσου καλή εμφάνιση, κόντρα στους επιθετικούς των Μυκονιατών, οι οποίοι, με 20 τέρματα. κατέχουν την πρώτη θέση στην παραγωγικότητα.

Δύσκολο

Τώρα όσον αφορά τους συντελεστές των δύο ομάδων εκείνοι φαίνεται να γνωρίζουν πολύ καλά την κρισιμότητα του ματς, με τον προπονητή της Άνω Μεράς, Νίκο Τζιόβα, να παρουσιάζεται συγκρατημένος λέγοντας: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο ΑΟ Σύρου είναι μία δυνατή ομάδα, καλά στημένη αμυντικά και σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος παρουσιάζεται σαφέστατα βελτιωμένος. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες αφού έχουμε τους ίδιους στόχους και θα πρέπει τέτοιου είδους παιχνίδια να τα κερδίζεις» είπε ο κ. Τζιόβας και συνέχισε με τις προβλέψεις του για τη συνέχεια τονίζοντας: «Για καμία ομάδα δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και όλες είναι μέσα στην διεκδίκηση για τα μπαράζ. Πιστεύω ότι εμείς, ο ΑΟ Σύρου και ο Πάγος έχουμε τις ίδιες πιθανότητες… δίνω ένα προβάδισμα λόγω προγράμματος στον ΑΟ Μυκόνου, που έχει την εμπειρία με παίκτες που έχουν παίξει μεγαλύτερες κατηγορίες και όπως όλα δείχνουν κάνει πρωταθλητισμό».

Νίκη

Για τον ΑΟ Σύρου το συγκεκριμένο παιχνίδι παρουσιάζει ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον, αφού τόσο η νίκη, όσο και η ήττα θα αλλάξουν πολλά όσον αφορά την βαθμολογική του θέση. Μάλιστα η κρισιμότητα του αγώνα έκανε τους διοικούντες της ομάδας να οργανώσουν μία ημερήσια εκδρομή προς το νησί των ανέμων, προκειμένου να έχουν και την στήριξη του κόσμου. Τα λόγια στο στρατόπεδο του ΑΟ Σύρου είναι λίγα και μετρημένα αυτό φάνηκε και στην απάντηση του Σαμπάν Μουράι σε ερώτηση μας σχετικά με το πώς βλέπει το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Είναι απλά ένα ντέρμπι που ο καλύτερος θα κερδίσει. Ελπίζω αυτός να είναι η ομάδα μας. Εμείς πάμε στη Μύκονο για ένα αποτέλεσμα… μόνο, τη νίκη».

Πρόγραμμα

Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς του ομίλου, ο ΑΟ Μυκόνου θα πρέπει να νικήσει μέσα στην έδρα του Ανδριακού για να καρπωθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι Άνω Μερά - ΑΟ Σύρου, ενώ ο ΠΑΣ Τήνου καλείται να πετύχει την 1η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα φιλοξενώντας την Υδρούσα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου ομίλου έχεις ως εξής:

Α Κατηγορία - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(7η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές
1. ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΔΡΟΥ Σάββατο 22/11/14 15:45 ΡΟΥΣΣΟΣ Ι., ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ Μ., ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ Γ.
2. Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ - Α.Ο. ΥΔΡΟΥΣΑ ΣΤΕΝΗΣ ΤΗΝΟΥ Κυριακή 23/11/14 11:00 ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ Μ., ΡΟΥΣΣΟΣ Ι., ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ Γ.
3. Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ - Α.Ο. ΣΥΡΟΥ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ Κυριακή 23/11/14 15:00 ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν., ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Α.

Η βαθμολογία

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares