Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 15:55

Εύκολο πέρασμα του ΠΑΣ Νάξου απο την Πάρο

Σ' ένα ματς που ήταν σαφώς επηρεασμένο από τον άνεμο και το κρύο, οι Νέοι του Μαρπησσαϊκού και του ΠΑΣ Νάξου προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και όσο οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί, τα κατάφεραν.

Το σκορ σταμάτησε στο 0-6 και αυτό οφείλεται κυρίως στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που έκανε, ούτε λίγο ούτε πολύ 7-8 σωτήριες επεμβάσεις και στα δοκάρια του.

Ο Μαρπησσαϊκός ξεκίνησε καλά και μάλιστα έχασε 2 κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ο Πετρόπουλος στο 14' όμως ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων με σουτ, όπως και στο 28' ο Ξενάκης. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με εύστοχη εκτέλεση του Πρεβόλη στο 32'.  

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ αναμενόταν η αντίδραση του Μαρπησσαϊκού, οι πιτσιρικάδες του ΠΑΣ σε ένα 8λεπτο φωτιά καθάρισαν το παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 55' Πετρόπουλος και πάλι, στο 59' ο νεοεισελθών Μανιός και στο 63' ο δραστήριος Φραγκίσκος έκλεισαν το σκορ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Βαγγέλη Ρούσσου και των βοηθών Μαργαρίτη Σ. και Μαρτίνι Κ.

ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Σάμιος): Στέλλας (Τζανακόπουλος Χ.), Μετζιδάκης (41' Τριβυζάς), Κεφάλας, Μπουραντάς, Φωκιανός, Κυδωνιεύς, Τριαντάφυλλος, Αλιπράντης (41' Ραγκούσης), Τζανακόπουλος Μ., Δρόσος (56' Φραντζής), Τζανακόπουλος Κ.

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Μαράκης): Καρανίκας (60' Μανδηλαράς), Πετράς (60' Μανιός), Μελανίτης, Λαγογιάννης (60' Γκοτζιάς), Ξενάκης, Καρούσης (60' Σκιαδάς), Βερύκοκκος, Πρεβόλης, Φραγκίσκος, Δεγαΐτας, Πετρόπουλος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares