Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 22:41

"Βλέπει" αντρική ομάδα ο Φουάσης

Τον Αντώνη Φουάση και ακόμη δύο παίκτες των ακαδημιών έχει βάλει στο μικροσκόπιο του ο Μίτσελ προκειμένου να τους εντάξει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός το τελευταίο διάστημα κάνει κινήσεις που θα βοηθήσουν στην ανάδειξη παικτών από τα σπλάχνα της ομάδας του, καθιερώνοντας νέες πρακτικές στην προπόνηση και στην τμηματοποίηση των ακαδημιών.

Έτσι επόμενο βήμα θα είναι η κλήση παικτών που εκείνος θα κρίνει και θα τους δώσει την ευκαιρία να προπονηθούν με τους παίκτες της ανδρικής ομάδας.

Αρχικά έχουν ακουστεί τα ονόματα του δικού μαςΑντώνη Φουάση, που είναιγεννημένος το 1998 και μπορεί να παίξει ως αριστερό μπακ αλλά και ως αμυντικό χαφ.

Οι άλλοι δύο που κοιτάζει ο Ισπανός είναι ο Σταύρος Κουγιός (γεννηθείς το 1998) είναι κυρίως επιτελικός μέσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στα άκρα της επίθεσης, όπως και  Κώστας Γκλεγκλές που σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο στο όποιο ερυθρόλευκο τμήμα υποδομής και εάν παίζει έχει γεννηθεί το 1999.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares