Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 14:36

Άνετα με Ηρακλή… και συνεχίζει

Με... φόρα από την πρόσφατη ευρωπαϊκή του αναμέτρηση, ο Πανναξιακός επικράτησε καθαρά και άνετα του Ηρακλή για την 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Οι Ναξιώτισες είχαν ένα εύκολο απόγευμα αφού ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να κοντράρει παρά μόνο στo δεύτερο σετ της αναμέτρησης, όταν και εκμεταλλεύτηκε τη μικρή αδράνεια των γηπεδούχων, που όμως συνήλθαν γρήγορα και έκαναν το 2-0 στα σετ.

Με όπλο το σερβίς ο Πανναξιακός πήρε ακόμα τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Από την άλλη, ο γηραιός βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, στον πυθμένα της βαθμολογίας χωρίς νίκη και βαθμό.

Ο Κόβαζιτς εκμεταλλεύτηκε την αναμέτρηση και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του Πανναξιακού, αφού ο έμπειρος τεχνικός ξέρει ότι ενόψει της συνέχειας τις χρειάζεται όλες ετοιμοπόλεμες.

Μιλώντας στο Volleyplanet, η νεαρή πασαδόρος Κωνσταντίνα Πασσιά: «Αν δούμε το αποτέλεσμα ήταν στην ουσία ένα εύκολο απόγευμα για εμάς, έπειτα από μια δύσκολη εβδομάδα με το πρώτο παιχνίδι με τη Νοσατέλ δεν είχαμε χρόνο ξεκούρασης. Όμως φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα με μια ομάδα που βαθμολογικά υστερεί από τη δική μας, ένα παιχνίδι με πολλές αλλαγές και χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία για το δεύτερο και πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι».

Τα σετ: 25-11, 25-18, 25-10

Πανναξιακός (Κόβαζιτς): Τσέσλιαρ, Τσβετάνοβα, Διώτη, Τοτσίδου, Σαλούστρου, Εμμανουηλίδου, Κελεσίδου –λ / Πολίτη -λ, Βαληνδρά, Γιόβιτς, Πασσιά, Κιουτσιούκη
Ηρακλής (Ορφανός): Βέλλιου, Στεφανίδου, Φερέιρα, Αλτίνη, Καράτερζη, Καραφουλλίδου, Καλαϊτζίδου -λ / Δάρδα

*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα την Δευτέρα.

Πηγή: Πανναξιακός ΑΟΝ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares