Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 21:54

Σκόρπισε χαμόγελα ο ΑΟ Πάρου 4-0 την Σέριφο

Συνέχεια στις νίκες για τον ΑΟ Πάρου, που κέρδισε στο γήπεδο του τον ΑΟ Σερίφου με 4-0 και άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους του με την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και σκόραρε τρία γκολ, δίνοντας διαστάσεις στην νίκη του.

ΣΦΙΚΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

AO PAROY 2014-2015Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν γήπεδο στον αντίπαλο τους, που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά με την τακτική τους είχαν κλείσει τους διαδρόμους κυρίως στον άξονα και δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα.

Ο ρυθμός χαμηλός, οι τοποθετήσεις της άμυνας σωστές και οι χωρίς ιδέες συνεχείς επιθέσεις συνήθως ξεθύμαιναν πριν την περιοχή.

Μετρημένες οι απειλητικές στιγμές για την εστία του σταθερού Ζαχαρία και αυτές προήλθαν από στημένες μπάλες η δυνατά εκτελεσμένα πλάγια.

Επιθετικά πλην μιας ατομικής προσπάθειας του νεαρού,14 χρονών παρακαλώ, πολύ ταλαντούχου Κ. Ρεβίνθη που κατέληξε σε ένα ασθενές γωνιακό σουτ από πλάγια, δεν μπόρεσαν να φανούν.

Ο ΑΟ Πάρου είχε ένα δοκάρι σε φάουλ του Κληρονόμου στο 16',μία κεφαλιά του Σκιαδά που μπλόκαρε ο Ζαχαρίας και ένα καλό σουτ του Πρίφτη λίγο άουτ από αστραπιαία εναλλαγή της μπάλας του Ρούσσου με τον Κρουσταλάκη σε μία γρήγορη αντεπίθεση.

Το σκορ άνοιξε στο 31',όταν από δυνατή εκτέλεση πλάγιου του Γαβαλά ο Σκιαδάς πήρε την πρώτη κεφαλιά δίνοντας ύψος στην μπάλα, ο Σένκα έκανε ένα εντυπωσιακό εναέριο ψαλίδι, για να αλλάξει με το κεφάλι πορεία στην μπάλα ο Ρούσσος και να την στείλει στα δίκτυα.   

aop-serifos-15-12-2014-1

ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η είσοδος των Αρκουλή και Καράι, που μπήκαν ορεξάτοι, άλλαξε την μορφή του αγώνα.

Πλέον οι γηπεδούχοι είχαν ταχύτητα, φαντασία και σε ορισμένα διαστήματα εντυπωσιακούς αυτοματισμούς στην δημιουργία.

SERIFOS NEW 2014Στο 55' ο Ζαχαρίας με αυτοθυσία έσωσε στα πόδια του Ρούσσου από συνεργασία Αρκουλή με τον Καράι, που έβγαλε την τελική πάσα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ράμπιας έβγαλε μία έξυπνη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας,ο Λιβάνιος δεν ήταν οφσάιτ, αλλά ο Μανέκας είχε διαβάσει την φάση και λειτουργώντας σαν λίμπερο έδιωξε με τα πόδια.

Ο κλοιός έσφιγγε όμως και στο 67' ο Αρκουλής μετά από διαγώνια κίνηση λίγο έξω από την περιοχή σκόραρε με κεραυνό στο ομορφότερο γκολ του αγώνα.

Μετά ήταν η σειρά του Καράι που μπούκαρε από δεξιά με ταχύτητα και σκόπευσε σωστά στην απέναντι γωνία για το 3-0.

Στο 77' στη ύστατη προσπάθεια του ΑΟ Σερίφου να σκοράρει το γκολ της τιμής ο Ράμπιας από πλάγια εξαπέλυσε έναν από τα γνωστά του φαρμακερά φάουλ για να δει τον Μανέκα να ίπταται και να διώχνει.

Στο 80' ο Αρκουλής σε ρόλο δημιουργού αυτή την φορά έδωσε την ευκαιρία στον Σκιαδά με κεφαλιά να γράψει και αυτός το όνομα του στην λίστα με τους σκόρερ.

Και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν πετάξει λευκή πετσέτα, έχοντας ξεμείνει και από δυνάμεις, στο 85΄ο Καράι σημάδεψε από πολύ πλάγια το δοκάρι, για να αποτύχει ο Τσαντουλής στην κοντινή κεφαλιά του και στο 89' ένας αριστουργηματικός συνδυασμός Κρουσταλάκη, Κληρονόμου και Ρούσσου έφερε την σέντρα στη περιοχή ο Σκιαδάς με προσποίηση άφησε στο Αρκουλή που σούταρε άουτ.

Θα ήταν ένα υπέροχο γκολ.

Χωρίς προβλήματα το διαιτητικό τρίο των Ζαράνη, Βασάλου, Ρούσσου, απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, αν και ο ρέφερι έδειξε μία υπερβολική σχολαστικότητα σε μερικές περιπτώσεις.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος Δ.), Μανέκας 7, Κρουσταλάκης 7, Τσαντουλής 7, Πετρόπουλος 7, Δαφερέρας 7, Γαβαλάς 7 [77'Βαριάς], Σκιαδάς 7.5, Κληρονόμος 7, Ρούσσος 7.5, Σένκα 7 [46'Αρκουλής 7.5], Πρίφτης 7 [46'Καράι 7.5]

ΠΑΓΚΟΣ: Σαρρής Κ., Σαρρής Κ.Π, Σκιαδάς Σπ., Τετάου

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ: (Παλαιός Μ.), Ζαχαρίας 7, Λιβάνιος Μ.6, Ρώτας Δ.6.5, Ρεβίνθης Ν. 6.5, Γεροντάρης 6, Βαλσαμάκης Κ.6, Ρεβίνθης Κ. 6 [46' Κοτσέτας 5.5], Ράμπιας 6.5 [80 Μουστάκας], Λιβάνιος 6, Ρώτας Β. 5.5 [61' Μονοβάσιος 5.5], Παρίσης 6

ΠΑΓΚΟΣ: Αδελιανάκης, Βαλσαμάκης Α.

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος απο τον αγώνα

aop-serifos-15-12-2014-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares