Εξαιρετική ήταν εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών του ΑΟ Πάρου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18, με τρεις αθλητές να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο.
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ιδιαίτερα το τμήμα στίβου συγχαίρει τους Πρωταθλητές του συλλόγου Βαθρακοκοίλη Σταμάτιο (1.500 μ.), Βενιέρη Μάριο (σφαιροβολία) και Τάκο Μιχάλη (110μ. εμπόδια) που κατόρθωσαν να…
Με ιδιαίτερη χαρά οι διοργανωτές του Aligenis Milos Meeting θα υποδεχτούν τον Τσέχο δεκαθλητή Frantisek Doubek,  για δύο λόγους. 
Το meeting των συνθέτων αγωνισμάτων των Κυκλάδων παίρνει το όνομα του κάθε φορά από το νησί που το φιλοξενεί.
Μετά την απόφαση του ΣΕΓΑΣ για τη διαγραφή του Ιέρακα Μήλου από τη δύναμη του τα «Μηλέικα Νέα» επικοινώνησαν με την διοίκηση του ιστορικού σωματείου του Ιέρακα και μίλησαν με…
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 10:00

H Ιρλανδή Sophie Doherty στο Aligenis Milos Meeting

Γράφτηκε από τον
Με στόχο την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ20 που θα διεξαχθεί φέτος στο Περού έρχεται στη Μήλο η Sophie Doherty.
H Mariana Bento, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας σε ανοικτό και κλειστό στίβο είναι η επόμενη συμμετοχή στο Aligenis Meeting.
Η συνεχής απραξία από τις επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες σε συνάρτηση με την απουσία εγγραφών νέων αθλητών στον σύλλογο απέφεραν την διαγραφή του Ιέραξ Μήλου από την δύναμη των σωματείων του…
H Jessica Barreira ξεκινά την δεύτερη καριέρα της από το Aligenis Milos Meeting.
Η τρεις φορές πρωταθλήτρια της Λεττονίας, Krista Sprunde ετοιμάζει τις αποσκευές της για το ταξίδι της στη Μήλο, όπου θα συμμετάσχει στο Aligenis Milos Meeting.
Σελίδα 1 από 170

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35