Στο φουαγέ του Κολυμβητηρίου στην Ερμούπολη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου. Στην εκδήλωση βρέθηκε πολύς κόσμος, αθλητές γονείς και μέλη του συλλόγου.
Το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου έλαβε μέρος σε ημερίδα κολύμβησης που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Θυμιανων με την Π.Ε.Κοε Αιγαίου στο Ιωνικό κολυμβητήριο Χίου με συμμετοχή 15αθλητων/τριων. Ο σύλλογος είχε αρκετές…
Στη Χίο βρέθηκε αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, προκειμένου να συμμετάσχει σε ημερίδα κολύμβησης, που διοργάνωσε ο τοπικός Ναυταθλητικός Όμιλος Θυμιανών, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.
Ο περίπλους της Νάξου είναι το νέο κολυμβητικό εγχείρημα του Σπύρου Χρυσικόπουλου!
Η ομάδα κολύμβησης του Ναϊας συμμετείχε στους δεύτερους Δωδεκανησιακούς αγώνες κολύμβησης στην Κάλυμνο, με 11 αθλητές να συμμετέχουν και την αποστολή της ομάδας να επιστρέφει με 70 μετάλλια στις αποσκευές…
Ο Υπεύθυνος των τμημάτων κολύμβησης του Αίαντα Σύρου και άνθρωπος με μεγάλη ιστορία στον υγρό στίβο κ. Δημήτρης Γρυπάρης μίλησε για τον Αίαντα, το κολυμβητήριο και όχι μόνο.
Τα συγχαρητήρια του στις αθλήτριες του τμήματος κολύμβησης για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εκφράζει μέσα από ανακοίνωση του ο Αίαντας Σύρου.
Με την ευκαιρία της επανέναρξης “λειτουργίας” του κολυμβητηρίου, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητικού τμήματος.
Αποστολή εξετελέσθη και μάλιστα σε λιγότερο χρόνο σε σχέση με ότι είχαν υπολογίσει αρχικά...
"... «Ξέρετε η αγαπημένη μου διαδρομή όταν έρχομαι στη Νάξο είναι η εξωτερική βόλτα της Πορτάρας. Από τη Γρόττα στο Βίντσι με τον Γιάννη Ξενάκη και τους φίλους μου… Η…
Σελίδα 1 από 24

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35