ΑΟ Πύργου

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον 17χρονο ταλαντούχο επιθετικό, Πέτρο Προεστάκη ανακοίνωσε ο ΑΟ Πύργου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτης του ΑΟ Πύργου για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα είναι ο Δημήτρης Ανωγειανάκης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σειρά στις ανανεώσεις του ΑΟ Πύργου πήρε ο γηγενής ακραίος αμυντικός Στέλιος Κλουβάτος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αντώνης Τριανταφύλλου, ο οποίος πέρυσι είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Θύελλα Καμαρίου επιστρέφει στον ΑΟ Πύργου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Οργάνωση, Πειθαρχία, Συνεργασία και Τυπικότητα» θα είναι οι πυλώνες στους οποίους θα βασιστεί η φετινή προσπάθεια του ΑΟ Πύργου σύμφωνα με τον ''Καπετάνιο'' της ανδρικής ομάδας, προπονητή, Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε το ΑΟ Πύργου ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του πολύπειρου, ικανότατου επιθετικού Γιώργου Περιάλη για την οποία σας είχαμε ενημερώσει .

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την επιστροφή του ικανότατου επιθετικού στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Θύελλα Καμαρίου ανακοίνωσε ο ΑΟ Πύργου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιάννης Ξαγοράρης, ένας ποδοσφαιριστής που συγκαταλέγεται στα κορυφαία ταλέντα του Σαντορινιού και γενικότερα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του τόπου του και της καρδιά του, τον ΑΟ Πύργου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά από μιάμησι σεζόν στη Θύελλα Καμαρίου ο Στάθης Λούκας παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στον ΑΟ Πύργου, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΟ Πύργου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο πρώην αρχηγό του Ηλυσιακού, αμυντικό μέσο, Ένι Ταχιράι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου έχει ξεκινήσει η νέα προπονητική περίοδος στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Με τον Ντάβιντ Χοτζάι που πλέον ανήκει στο δυναμικό της ομάδας συνεχίζεται το χτίσιμο του ΑΟ Πύργου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από το νευραλγικό πόστο του Υπεύθυνου Υλικού θα συνεχίσει να προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΑΟ Πύργου, ο Μάρκος Ρενιέρης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψήφος εμπιστοσύνης στα έμπειρα χέρια του μασέρ Βασίλη Μπουγά από την διοίκηση του ΑΟ Πύργου, που ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον ικανό Μασέρ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 53

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35