Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 16:45

Πανελλήνιο πρωτάθλημα laser radial Ανδρών/εφήβων.

Στην όμορφη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για την κατηγορία LASER RADIAL ανδρών και εφήβων από 5 έως 8 Απριλίου.

Στο πρωτάθλημα αυτό έλαβαν μέρος 59 αθλητές από 16 ομίλους της Ελλάδας από τις Κυκλάδες έλαβε μέρος ο αθλητής του ΝΟΣ Γιάννης Σταμπουλίδης όπου κατέλαβε την 25η θέση στην γενική κατηγορία και τη ν 16η στην κατηγορία των εφήβων.

Παρόλο που τις προηγούμενες μέρες τον ταλαιπωρούσε γαστρεντερίτιδα που την κληρονόμησε απο το περιφερειακό στην Χίο έδωσε κανονικά το παρόν. Όπως μας δήλωσε ο αθλητής είναι αρκετά ευχαριστημένος από την θέση που κατέλαβε παρόλο που αγωνίστηκε χωρίς να έχει τον δικό του προπονητή. Στον αγώνα αυτόν είχε την πολύτιμη βοήθεια του Σιδερή Δαρζέντα προπονητή στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Πειραιά τον οποίο ευχαριστεί ιδιαίτερα. Στόχος του είναι τώρα η πρόκριση για την εθνική ομάδα στην κατηγορία LASER 4,7 που ξεκινάει αύριο στο Καλαμάκι όπου θα τα δώσει όλα μιας και είναι τελευταία χρονιά σε αυτήν την κατηγορία.

Εκτός απο τον Γιάννη άλλοι 4 αθλητές θα συμμετάσχουν στην πρόκριση της εθνικής ομάδας laser 4.7 και optimist πρόκειται για τους Πέτρο Βιδάλη Ν.Ο. Άνδρου στην κατηγορία laser 4.7 και Κατιάννα Βασταρδή Ν.Ο. Άνδρου και Μπρούση Βίκτωρ, Μυτιλυναίο Ανδρέα απο την Πάρο στην κατηγορία  optimist.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares