Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 11:58

48ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου - 1ο σκέλος

Με σύμμαχό τους τον Θεό άνεμο, τα πληρώματα που συμμετέχουν στον 48ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου, έφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην Χώρα της Άνδρου!

Το πρώτο σκέλος ενός από τους πλέον ιστορικούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Η εκκίνηση δόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στις 16:30, από τον Κόλπο της Βουλιαγμένης και τα σκάφη που συμμετείχαν, χρειάστηκε να καλύψουν μια απόσταση μια απαιτητική διαδρομή 72 ναυτικών μιλίων μέχρι τον τελικό τους προορισμό, την Χώρα της Άνδρου. 

Οι δυνατοί βόρειοι άνεμοι, εντάσεως μέχρι 6 μποφόρ, επέτρεψαν την διεξαγωγή ενός συναρπαστικού και γρήγορου σε εξέλιξη αγώνα, που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, με τον τερματισμό όλων των συμμετοχών στην Χώρα της Άνδρου.

Στο πρώτο του ταξίδι, το σκάφος Black Jack του Μάκη Κουρτέση, ήταν αυτό που έκοψε πρώτο το νήμα του τερματισμού! Μάλιστα, το Black Jack, είχε δείξει από νωρίς ότι θα είναι ένα από τα φαβορί, καθώς ήταν το πρώτο σκάφος που έφτασε στο νησάκι του Πατρόκλου, ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια του ταξιδιού βρισκόταν στις πρώτες θέσεις, μαζί με το Erytos ΙΙ Cosmote και το My Way. 

Σήμερα, το πρόγραμμα για τους ιστιοπλόους περιλαμβάνει.. ξεκούραση και ένα BBQ στον όμορφο κήπο στο Ξενοδοχείο Παράδεισος, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του διεθνούς φήμης Έλληνα τενόρου, Μάριου Φραγκούλη, που θα εμφανιστεί παρέα με την guest star μουσικό Κατερίνα Πολέμη. Η δράση θα συνεχιστεί αύριο με τη διεξαγωγή του τοπικού αγώνα «όρτσα-πρίμα», ο οποίος παραδοσιακά πραγματοποιείται στον κόλπο της Χώρας της Άνδρου και θα έχει την επωνυμία «Liberty Regatta».

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares