Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 07:42

Στα Κατάπολα Αμοργού το «21st CYCLADES REGATTA 2015» του ΝΟΤΚ

Στο μπαλκόνι του αιγαίου, στα Κατάπολα Αμοργού το «21stCYCLADES REGATTA 2015» του ΝΟΤΚ

Με ζωντανή μουσική, χορό, μπουφέ με αμοργιανές γεύσεις, παραδοσιακό πατατάτο και κρασί προς όλους τους αθλητές του αγώνα πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη προβλήτα του νησιού το βράδυ της Τετάρτης, η τελετή απονομής κυπέλων στους νικητές της 2ης ιστιοδρομίας από τον Δήμο Αμοργού, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αμοργού και την Ένωση Καταπολιανών Αμοργού. Η βραδιά που πρόσφερε η Αμοργός στον 21ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «CYCLADES REGATTA 2015» του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, ήταν για όλους μια μοναδική εμπειρία κυκλαδίτικης γευσιγνωσίας με πολύ κέφι.
Ο δήμαρχος Αμοργού ναύαρχος Νικόλαος Φωστιέρης απένειμε αναμνηστικό θηρεό του νησιού στο ΝΟΤΚ και στο Ναρκοθηρευτικό «Καλυψώ» του Πολεμικού ναυτικού που ακολουθεί τον αγώνα, ως συνοδό σκάφος και η αντιδήμαρχος Καλλιθέας Άννα Πάσχου- Γιαννακού καλωσόρισε την διοργάνωση και τον ΝΟΤΚαλλιθέας στην πατρίδα της.
Το πρωί, ημέρα παραμονής του αγώνα στο νησί ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αμοργού πρόσφερε πάγο στα σκάφη και το
AegialisHotel & Spaκέρασε αμοργιανά ξηροτήγανα τα πληρώματα.
Οι ιστιοπλόοι επισκέφθηκαν με εκδρομή προσκύνημα την Παναγία Χοζοβιώτισσα. Οι αθλητές ξεκίνησαν το πρωί με πούλμαν από τα Κατάπολα για το μοναδικής αρχιτεκτονικής μοναστήρι της Παναγίας Χοζοβιώτισσας, όπου ξεναγήθηκαν και φιλοξενήθηκαν με παραδοσιακό λουκούμι και ρακί από τους μοναχούς και στην συνέχεια με πούλμαν μεταφέρθηκαν στην Χώρα της Αμοργού. Στον ελεύθερο χρόνο τους οι αθλητές επισκέφθηκαν το αρχαιολογικό και το εκκλησιαστικό μουσείο της Χώρας και από τα σοκάκια και τα γραφικά καταστήματα απόλαυσαν την Αμοργό από το μπαλκόνι του Αιγαίου.
Τα αναψυκτικά ΛΟΥΞ πρόσφεραν αναψυκτικά στους ναυταθλητές.
Το μπάρ «
LeGrandBleu» μετά την απονομή, διοργάνωσε πάρτι και κερνάει τους ιστιοπλόους την πρώτη μπύρα «ΦΙΞ’.
Το πρωί της Πέμπτης, πριν την αναχώρηση από τα Κατάπολα Αμοργού για την ιστιοδρομία των 20 ναυτικών μιλίων προς το Άνω Κουφονήσι, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αμοργού θα προσφέρει αναμνηστικό δώρο σε όλα τα σκάφη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τα φίλαθλα συναισθήματα και την φιλοξενία των Αμοργιανών.

Οι νικητές της ιστιοδρομίας Πάρου- Αμοργού είναι:
1ος
IRC : JINETERA

1οςORCi 1 : ERYTOS 2 COSMOTE

1οςORCi 2 : AEOLUS II MOTHERCARE

1ος ORC club 1 : MANOULI TOO

1ος ORC club 2 : FILIRA

1οςORC club 3: HIMAIRA
1
ος ORC club ΝonSpinnaker : ALEXANDROS


Το CYCLADES REGATTA 2015 διοργανώνεται στα πλαίσια του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος της ΕΑΘ/ΕΙΟ, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τελείται υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α, του Ε.Ο.Τ, των ΕΛΤΑ με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού.
Χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ και το
SkipperOnDeck.
Χορηγοί του αγώνα η
YAMAHA, η LOWRANCE, η JaquarLandRover και η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου.
Τον αγώνα συνοδεύει το ναρκοθηρευτικό «ΚΑΛΥΨΩ» του Πολεμικού Ναυτικού και σκάφος του Λιμενικού Σώματος της 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares