Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 18:53

Μάγεψαν οι ιπτάμενοι freestyler [pics]

Ο δυνατός αέρας δεν πτόησε τους καλύτερους Έλληνες Freestyler, που μάγεψαν με τις φιγούρες τους τον κόσμο που παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο το Greek Freestyle Windsurf Tour 2015 που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Νάξο.

Οι νικητές στην πρώτη και κύρια κατηγορία ήταν οι: Φοίβος Τσούπρας, Παντελής Παπαγιανόπουλος και Αλέξανδρος Πράπας, ενώ υπήρξαν και οι υποκατηγορίες, των οποίων τα αποτελέσματα θα δοθούν αύριο στη δημοσιότητα.

Ο Παπαγιανόπουλος ήταν πρώτος συνολικά στις δύο φιγούρες του tour, με τον ίδιο να έρχεται φουριόζος καθότι ήταν δεύτερος και στους αγώνες του Δράπανου που είχαν γίνει τον περασμένο μήνα.

Καλύτερος Κυκλαδίτης, ο Ναξιώτης Μανώλης Ορφανός που κατέλαβε την 6η θέση, ενώ ο μεγάλος άτυχος ήταν ο Σταμάτης Προμπονάς (1ος της προηγούμενης στάσης στον Δράπανο) ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στον αγώνα της Νάξου.

Αυλαία στους αγώνες έπεσε το απόγευμα της Κυριακής με την απονομή των επάθλων στους νικητές, που έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Γιάννης Μαργαρίτης.

Άπαντες μίλησαν με κολακεύτηκα λόγια για την διοργάνωση που είχαν αναλάβει το Laguna Beach Park, Flisvos Sport Club και Flisvos Water Sports, ενώ ο κ. Μαργαρίτης τόνισε ότι στόχος είναι να πραγματοποιηθεί κάποιο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο νησί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares