Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016 02:42

Με 55 συμμετοχές σκαφών ο «Κυκλάδες 2016» - Cyclades Regatta

Mε 55 συμμετέχοντα σκάφη φέτος ο 22ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Κυκλάδες 2016» - Cyclades Regatta του ΝΟΤΚ και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε με τη συνάντηση κυβερνητών και δεξίωση στο Πολεμικό Μουσείο Θωρηκτό «ΑΒΕΡΩΦ» το απόγευμα της Παρασκευής 1 Ιουλίου 2016.

Η Πλωτάρχης κυρία Κούρκουλου, εκ μέρους του Πλοιάρχου του «Αβέρωφ», καλωσόρισε τους κυβερνήτες στο ιστορικό θωρηκτό, στη συνέχεια ο έφορος ανοικτής θάλασσας του ΝΟΤΚ, κύριος Αλέξανδρος Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Θωρηκτού «Αβέρωφ» για τη φιλοξενία και κάλεσε τον Πρόεδρο του ομίλου να λάβει το λόγο. Ο Πρόεδρος του ΝΟΤΚ, Παντελής Παυλίδης απηύθυνε χαιρετισμό και καλωσόρισε τους κυβερνήτες. Ο αντιπρόεδρος του ΝΟΤΚ, κύριος Ανδρέας Αντωνόπουλος λαμβάνοντας το λόγο αναφέρθηκε στη σημασία της ασφάλειας του αγώνα και τόνισε ότι η επιτροπή θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να την εξασφαλίσει. Ακολούθως, ο πρόεδρος του Αγώνα, Γιώργος Κατέκος, ανέλυσε τις διαδρομές.

Τη συγκέντρωση κυβερνητών έκλεισε ο έφορος ανοικτής θάλασσας, κύριος Αλέξανδρος Θεοδωρίδης απαντώντας σε ερωτήματα των κυβερνητών για τον ελλιμενισμό των σκαφών στα νησιά - σταθμούς του αγώνα και ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του θωρηκτού.

Μοιράστηκαν οι οδηγίες πλου και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και απονομών που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στα νησιά, χάρτες και ενημερωτικά φυλλάδια .

Τη συγκέντρωση κυβερνητών τίμησε με την παρουσία του ο υποναύαρχος Ζαφειρίου του Λιμενικού Σώματος. Το επόμενο ραντεβού των 55 σκαφών και των πληρωμάτων είναι το Σάββατο στο νησί εκκίνησης, την Κέα (Τζια).

Το «Κυκλάδες 2016» - Cyclades Regatta διοργανώνεται στα πλαίσια του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος της ΕΑΘ/ΕΙΟ και τελείται υπό την αιγίδα, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος και της Α.Ε. Διώρυγος της Κορίνθου.

Χορηγοί του αγώνα η IntertradeCoLtd, το AriaHotels και η Mythos
Χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ, η ΕΡΑ σπορ, το SkipperOnDeck, το amola.gr και το gazzetta.gr

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares