Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 23:19

Υπερασπίζεται τον τίτλο του ο Τσορτανίδης

Με 13 αθλητές και αθλήτριες ταξιδεύει αύριο η ελληνική αποστολή για την Ιταλία όπου θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των techno με τον Λεωνίδα Τσορτανίδη να υπερασπίζεται τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

 του Σούλη Μέζου mezos @sportsfeed.gr

Πρόκειται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας που αποτελεί τον προθάλαμο των RSX (εκεί όπου διαπρέπει ο Βύρωνας Κοκκαλάνης). Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 24 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν έξι μέρες αργότερα (29/10). Ο στίβος των αγώνων είναι η λίμνη Γκάρντα, που βρίσκεται στους πρόποδες των ιταλικών Άλπεων, ανάμεσα στις πόλεις Μπρέσια και Βερόνα.
Συνολικά έχουν δηλωθεί 470 αθλητές και αθλήτριες και αυτό αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών. Από ελληνικής πλευράς, στη λίμνη Γκάρντα θα βρεθούν 14 ιστιοπλόοι οι οποία θα αγωνιστούν σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες. Αυτές είναι οι έφηβοι (techno plus 8.5), οι Κ17 και Κ15 στα αγόρια και Κ17 στα κορίτσια.
Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης, κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή πέρσι το Νοέμβριο στον αγώνα που είχε διοργανωθεί στο Κάλιαρι της Ιταλίας και φέτος θα επιχειρήσει να τον διατηρήσει.
Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους:
Λεωνίδας Τσορτανίδης
Πέτρος Τσορτανίδης
Γιάννης Αστράπελλος
Χαράλαμπος Κόγιας
Νίκος Σιλιτζόγλου
Νίκος Μανιαδάκης
Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης
Στέφανος Τζοτζολάκης
Κρίστιαν-ΕπαμεινώνδαςΤριανταφύλλου
Δημήτρης Ζαγοριάνος
Αικατερίνη-Ευαγγελία Σαραβάνου
Αλίκη Καραντινού
Ναταλία Αράπογλου
Κατερίνα Δίβαρη

Πηγή: sportsfeed.gr

XOVOLI 400X400 10e53

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares