Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 00:52

Δεύτερος παγκόσμιος πρωταθλητής ο Τσορτανίδης

Την 2η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ανδριώτης αθλητής Λεωνίδας Τσορτανίδης στην κατηγορία Techno 293 πρωτάθλημα έλαβε χώρα στο Τορμπολε της επαρχίας του Τρεντίνο της Ιταλίας. Στην κατηγορία υ-17 συμμετείχαν 132 αθλητές.

Οι δυο τελευταίες πρωτιές στις σημερινές κούρσες έδωσαν το αργυρό μετάλλιο στον Λεωνίδα και την δεύτερη θέση στην Ελλάδα! Μετά την μεγάλη επιτυχία. (πρώτη θέση στην κατηγορία υ-15 στο Κάλιαρι) όλα έδειχναν ότι η συνέχεια θα είναι ίδια και στην επόμενη κατηγορία.Με σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες τόσο από τον Λεωνίδα όσο και από τους προπονητές του Γιώργο Φράγκο και Άκη Χρυσοχόου έδωσαν αυτά τα αποτελέσματα.

Εκτός από τον Λεωνίδα πολλή καλή εμφάνιση έκανε και ο αδερφός του Πέτρος ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία υ15 ανάμεσα από 134 αθλητές.Πέρυσι στην πρώτη του διεθνή εμφάνιση είχε κατακτήσει την 8η θέση!

Συγχαρητήρια στα δυο παιδιά Λεωνίδα και Πέτρο, στους προπονητές Άκη και Γιώργο, στους γονείς των παιδιών, στον Ναυτικό όμιλο Άνδρου και προπαντός στους χορηγούς των παιδιών γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα.

petranpetran1petran3petran4petran5petran6petran7petran8petran 2

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares