Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 14:11

Αυλαία στον αγώνα του ΝΟΣ στον Φοίνικα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016” ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016”

'Έκλεισε η αυλαία ενός ακόμη αγώνα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου, για σκάφη κατηγορίας Optimist , Laser 4.7 & Laser Radial, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου από 29-30/10/16, στον Κόλπο του Φοίνικα.

Το βράδυ της Κυριακής 30/10/16 ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής των επάθλων στους μικρούς καπεταναίους, στον Νεώσοικο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Ο αναπάντεχα καλός καιρός σιγοντάρισε την επιθυμία και την προσπάθεια των φίλων μας που κατέφτασαν στη Σύρο από όλο το Αιγαίο και την Αττική, για να πάρουν μέρος -πολλοί για πρώτη φορά- στους αγώνες αυτούς.

Αθλητές, προπονητές και συνοδοί τους, έφθασαν στο νησί μας, την Παρασκευή 28/10,ξεπερνώντας για μια ακόμη φορά, αρκετές δυσκολίες στην μετακίνησή τους.

Τελικά στους αγώνες συμμετείχαν :

Από το Ναυτικό όμιλο Σύρου, 28 Αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Γρυπάρη Ιωάννη,

Από το Ναυτικό Όμιλο Κω, 12 Αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ.Φλώρο Μιχάλη,

Από το Ναυτικό Όμιλο Ρόδου,11 Αθλητές συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους κ.κ. Χριστοδούλου Γεώργιο και Κουτσελίνη Γιάννη και τον πρόεδρο ΔΣ ΝΟΡ κ. Χριστοδούλου Δημήτριο – Β΄έφορο νήσων της Ε.Ι.Ο.

Από το Ναυτικό Όμιλο Μήλου,10 Αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Καβαλλιέρο Ιάκωβο,

Από το Ναυτικό Όμιλο Πόρτο Ράφτη 9 Αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Χατζηγρηγορίου Κοσμά, τον πρόεδρο ΔΣ ΙΟΠΟΡ κ. Μπέη Ιωάννη – ταμία της Ε.Ι.Ο. και την έφορο ιστιοπλοΪας κα Γκλιάτη.

Από το Ναυτικό Όμιλο Τήνου 1 Αθλητής.

Δεν προσήλθαν οι Ναυτικοί Όμιλοι Πάρου και Αντιπάρου λόγω έλλειψης ακτοπλοϊκών δρομολογίων.

Το πρωί της Παρασκευής, πλαισιώνοντας τα τμήματα του ΝΟΣ, όλες οι αποστολές, συμμετείχαν στην παρέλαση που έγινε στην πλατεία Μιαούλη, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης, αποτίοντας φόρο τιμής στους ήρωες προγόνους μας.

Το απόγευμα της Κυριακής 30 Οκτώβρη 2016, στον ασφυκτικά γεμάτο χώρο του Νεώσοικου του Ναυτικού Ομί­λου Σύρου, από αθλητές,γονείς,συνοδούς, φίλους και μέλη του Ναυτικού μας Ομίλου, έγινε απονομή επάθλων στους νικητές.

Ολοκληρώνοντας λοιπόν και αυτούς τους αγώνες,ως Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Σύρου, ευχαριστούμε θερμά:

  • πρώτα απ΄ όλα, όλους τους γονείς & τους εθελοντές, γιατί ουσιαστικά ο αγώνας αυ­τός, αλλά και ο κάθε αγώνας που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος, (όπως εξάλλου και η λειτουργία των τμημάτων του), στηρίζονται κατά βάση στην εθελοντική προσπάθεια και προσφορά του καθενός και καθεμιάς. Ο εθελοντισμός είναι η βάση λειτουργίας των πραγμάτων: η εθελοντι­κή προσφορά, το μεράκι και η ικανοποίηση πως βάζουμε κι εμείς το λιθαράκι μας για να συνεχίσουμε ό,τι καλό για το μέλλον των παιδιών μας και του νησιού μας !

  • τους χορηγούς των αγώνων , που πρόθυμα στήριξαν την δική μας πρωτοβουλία & προσπάθεια και χωρίς εκείνους δεν θα μπορούσε να είχε υλοποιηθεί αυτός ο αγώνας.

Επίσης :

  • ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Λεμονάκη για την παραχώρηση του σκάφους αλλά και του εξοπλισμού του, για τις ανάγκες λειτουργίας των επιτροπών αγώνων

  • τον κ. Ξηραδάκη Αλέξη για την παραχώρη­ση του σκάφους του, για την εξυπηρέτηση του αγώνα

  • τον κ. Κουμαριανό Νίκο (κατάστημα THALASSA) για την παραχώρη­ση του εφεδρικού σκάφους

  • τον Όμιλο Φουσκωτών & Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου, για τη διαθεσιμότητα των ίδιων αλλά και των σκαφών τους, για την ασφάλεια των μικρών αθλητών

  • τους κ.κ. Σπύρο Ξαγοράρη, κ. , κ. Γιάννη Βαμβακάρη, κ. Γιάννη Γρυπάρη που διέθεσαν επίσης τα σκάφη τους για το στήσιμο του στίβου και τον χρόνο τους για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων

  • τους φίλους από τον Αλιευτικό Σύλλογο Ποσειδωνίας, για την ευγενή παραχώρη­ση του εντευκτηρίου τους, προκειμένου να λειτουργήσει η γραμματεία των αγώνων

  • τον Πρόεδρο της επιτροπής αγώνων κ. Στρατή Μιχαήλ, τα μέλη των επιτροπών και της γραμματείας, τους ιστιοπλόους της ανοικτής θάλασσας, που επάνδρωσαν τα σκάφη που «έστησαν» το στίβο του αγώνα, για την υπομονή τους και την άψογη συνεργασία (ιδιαίτερα το Σάββατο που λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών απαι­τήθηκε πολλή δουλειά).

  • για τις υπέροχες φωτογραφίες τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Σύρου και προσωπικά τον Αντώνη Σολάρη

  • γενικά όλους όσους δείχνοντας έμπρακτο ενδιαφέρον αφιέρωσαν ολόκληρο το Σαβ­βατοκύριακό τους κοντά στα παιδιά μας.

Την Δευτέρα 31/10 από τις 11 το πρωί έως το βράδυ όπου αναχώρησαν οι αθλητές και οι συνοδοί των αποστολών, με πρωτοβουλία του ΝΟΣ, ξεναγήθηκαν και περιηγήθηκαν σε αξιοθέατα της Ερμούπολης, της Ποσειδωνίας και στις εξοχές του υπόλοιπου νησιού μας! Επισκέφθηκαν το βιομηχανικό μουσείο, όπου ξεναγήθηκαν από τον κ. Αχιλλέα Δημητρόπουλο, το ναυπηγικό εργαστήρι “Φουσκή” όπου τους υποδέχθηκε & ξενάγησε εκεί ο κ. Ζώρζος Μανώλης-πλοίαρχος & εξαιρετικός τεχνίτης καραβομαραγκός, εμφυσώντας τους όλη την αγάπη που έχει για την ναυπηγική τέχνη.

Έτσι κλείσαμε αυτόν τον αγώνα, πάνω απ΄ όλα, με τη χαρά που μας δίνει η διαπίστωση ότι ήταν μια διοργάνωση που στέφθηκε με επιτυχία, όπως μαρτυρά το πλήθος των συμμετοχών, που ξεπερνά αυτό των προηγούμενων ετών.

Όλοι μαζί προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να στεφθεί με επιτυχία αυτός ο αγώνας, να αποκομίσουν εμπειρία οι μικροί μας αθλητές και να προετοι­μαστούν καλλίτερα, για συμμετοχή σε μελλοντικά επίσημα πρωταθλήματα Περιφερειακά και Πανελλήνια. Παράλληλα να σταθεί αφορμή να επισκεφθούν και να γνωρίσουν το νησί μας αθλητές, γονείς και συνοδοί των αποστολών.

Ευχόμαστε και του χρόνου όλοι να είμαστε καλά και μαζί να προσπαθήσουμε για ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα!!!  

Εκ της γραμματείας του Ν.Ο. Σύρου

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares