Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 15:36

Έναρξη λειτουργίας των τμημάτων Ιστιοπλοΐας του ΝΑΪΑΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου ΝΑΪΑΣ.

Η έδρα του Ομίλου θα είναι στον Αϊ Γιάννη τον Δέτη (Μοναστήρι), στους χώρους που έχουν παραχωρηθεί στον ΝΑΪΑΣ από το Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Πάρκο Πάρου.


Η πρώτη συνάντηση για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στα τμήματα έχει οριστεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, ώρα 11:00 π.μ. στον Αϊ Γιάννη τον Δέτη.

Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν:

● Τμήμα συνεχούς εκπαιδεύσεως αρχαρίων και προχωρημένων με σκάφη Optimist.


Βασικός σκοπός του τμήματος είναι η εκμάθηση και ενασχόληση με την ναυτική τέχνη. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Ιστιοπλοΐα, οι προχωρημένοι να συμμετάσχουν σε αγώνες και ανάλογα με την σωματική τους διάπλαση, να μεταπηδήσουν αργότερα στις επόμενες κατηγορίες του Ομίλου. Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων. Η γνώση κολύμβησης αποτελεί βασική προϋπόθεσή για εγγραφή. Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Υπεύθυνη: Πολυξένη Σαρρή (προπονήτρια - απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α).

● Τμήμα εκπαιδεύσεως εφήβων με σκάφη Laser.

Το τμήμα έχει ως σκοπό να φέρει σε επαφή τους εφήβους με τη θάλασσα και να τους εκπαιδεύσει στη χρήση ιστιοφόρων σκαφών. Το τμήμα επίσης αποτελεί το επόμενο στάδιο της εκπαίδευσης για όσους ολοκληρώνουν το τμήμα Optimist. Οι αθλητές του τμήματος θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε τοπικούς αγώνες. Το τμήμα απευθύνεται σε εφήβους ηλικίας 13 - 17 χρόνων. Η γνώση κολύμβησης αποτελεί βασική προϋπόθεσή για εγγραφή.

Υπεύθυνος: Μάρκελλος Βλασσόπουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6948835840 (καθημερινά 10:00 - 12:00 και 19:00 - 21:00).

iuhiuojipo.jpg

 

 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares