Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 14:11

Πληθώρα δράσεων ο μήνας Νοέμβριος για το ΝΟ Σύρου

Ο μήνας Νοέμβριος για τους αθλητές του Ν.Ο. Σύρου θα ξεκινήσει με πληθώρα αθλητικών δράσεων και συμμετοχών σε αγώνες!!!

Αρχικά το τμήμα Υποβρύχιας Δραστηριότητας και η ομάδα Aegean Rebreath συνεργάζονται με σκοπό τη μείωση της έκταση του προβλήματος ρύπανσης των θαλασσών. Οι εκτεταμένες αρνητικές συνέπειες για το περιβάλλον και τις τοπικές οικονομίες καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για την υλοποίηση πρωτοβουλιών αποφόρτισης του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Οι πρωτοβουλίες θα βασιστούν σε καινοτόμες πρακτικές και αποτελεσματικές συνέργειες μεταξύ των πολιτών, των τοπικών και εθνικών αρχών και τον ιδιωτικό τομέα, στοχεύει στη διαμόρφωση ενός ολιστικού μοντέλου ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης, διαχείρισης, ανακύκλωσης και επαναξιοποίησης των θαλάσσιων απορριμμάτων. Η ιδέα της Aegean Rebreath έχει αναδειχθεί πρώτη σε σύνολο 475 προτάσεων σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο.

Πρώτος σταθμός της συνεργασίας μας με την ομάδα Aegean Redreath είναι το λιμάνι της Ερμούπολης και ο Όρμος του Φοίνικα κατά τις ημέρες Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, με εθελοντική συμμετοχή 19 αυτόνομων δυτών (την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα στην Ελληνική Επικράτεια) από τη Σύρο και διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Σημειώνουμε ότι το Τμήμα Υποβρύχιας Δραστηριότητας τα τελευταία 15 χρόνια πραγματοποιεί υποβρύχιους καθαρισμούς τόσο στη Σύρο όσο και στα γειτονικά Κυκλαδονήσια, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.

Στα μέσα του μήνα το τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου με την ομάδα Optimist θα συμμετάσχει στο «4ο Κύπελλο Optimist ΝΟΠΦ- Τρόπαιο Ν. Σαρικαβάζη» 16 – 17 – 18 Νοεμβρίου 2018 (Παλαιό Φάληρο) , όπου οι λιλιπούτειοι ιστιοπλόοι θα ‘’νικήσουν’’ την άπνοια, τον δυνατό άνεμο αλλά και τον κυματισμό μέσα στον αγωνιστικό στίβο.

Στα τέλη του Νοεμβρίου τα μέλη του Ν.Ο. Σύρου συμμετέχουν στη συνάντηση Erasmus ‘’Sailing on 3 Seas’’ closing session (23-29/11/2018), στην Τενερίφη της Ισπανίας.

23-24 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Ερμούπολης Διασυλλογικός Αθλητικός Αγώνας Παράκτιας Αλιείας, υπό την αιγίδα της ΕΟΥΔΑ.

Στη συνέχεια το τμήμα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP) του Ν.Ο.Σ. θα δώσει το παρόν στο Διεθνές Αθλητικό Γεγονός ‘’NAUTIC PADDLE’’συμμετέχοντας με δύο αθλητές. Ο αγώνας SUP διοργανώνεται από το Nautic Festival SA ως παράλληλη εκδήλωση της διοργάνωσης του Nautic de Paris , για 9η συνεχή χρονιά και πραγματοποιείτε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στο Παρίσι. O Αγώνας διοργανώνεται στον ποταμό Σηκουάνα του Παρισιού, μεταξύ του Bibliothèque Nationale de France και του Quai de Javel Bas, για έναν αγώνα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον σε Παγκόσμιο Επίπεδο.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares