Ο Ν.Ο. Σύρου στο«4ο Κύπελλο Optimist & Κύπελλο εις μνήμη Νίκου Σαρικαβάζη»

Ο Ν.Ο. Σύρου στο«4ο Κύπελλο Optimist & Κύπελλο εις μνήμη Νίκου Σαρικαβάζη»

Μια ακόμη αποστολή για εννέα (9) ιστιοπλόους της κατηγορίας Optimist του Ν.Ο.Σύρου ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 18/11, όταν και επέστρεψαν από τη συμμετοχή τους στον διασυλλογικό αγώνα «4ο Κύπελλο Optimist & Κύπελλο εις μνήμη Νίκου Σαρικαβάζη», που διοργάνωσε 16-18/11 ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου.

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών που έφτασαν τους 226 αθλητές (125 στην κατηγορία των 11χρονων και 101 στην κατηγορία των 15χρονων), το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και οι ασυνήθιστες για τους ιστιοπλόους μας καιρικές συνθήκες του Σαρωνικού, αποτέλεσαν μια ιδιαίτερη εμπειρία για την ομάδα μας.

Η σχετικά χαμηλή θερμοκρασία με μέτριους βόρειους ανέμους και η βροχή την τελευταία ημέρα, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Παρ’ όλα αυτά, όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές απόλαυσαν τη διοργάνωση τόσο μέσα όσο και έξω από τη θάλασσα, αφού το πολύ έμπειρο επιτελείο το ΝΟΠΦ, φρόντισε για την άψογη και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του αγώνα.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα των αθλητών σ’ αυτή την πρώτη φετινή συμμετοχή σε τέτοια διοργάνωση, μπορούν να χαρακτηριστούν ως μέτρια, με εξαίρεση την 14η θέση στη γενική κατηγορία των 11χρονων και 8η στα αγόρια της ίδιας κατηγορίας από τον Σταμάτη Γρυπάρη, η οποία είναι απόλυτα ικανοποιητική. Άλλωστε ο αρχικός στόχος της ομάδας στην παρούσα χρονική στιγμή, ήταν η αποκόμιση εμπειριών, οι οποίες σε συνδυασμό με τις επόμενες να αξιοποιηθούν και τελικά να φτάσουν και οι άλλοι αθλητές μας σε ένα όσο το δυνατόν υψηλό αθλητικό επίπεδο.

Με τον αγώνα αυτό ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια από το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου θέτοντας ως στόχο τη συμμετοχή σε ένα πλήθος αγώνων του Κέντρου, προκειμένου τα παιδιά μας να έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με «δυνατούς» και έμπειρους αθλητές.

Το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries και το κεντρικό πρακτορείο της στη Σύρο, Gaviotis Travel για τη διευκόλυνση που παρέχουν κάθε φορά στο Τμήμα αλλά και σε όλους τους αθλητές του Ν.Ο.Σ. κατά τις μετακινήσεις τους, προφέροντας εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους γονείς των αθλητών οι οποίοι εκτός από την αποκλειστική κάλυψη των εξόδων της αποστολής, βοήθησαν και ως συνοδοί και βοηθοί της ομάδας στην στεριά.

 Εκ της γραμματείας του Ν.Ο. Σύρου

46302463_1207435132739871_2244531552199376896_n_4267d.jpg

Betarades
επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων (7-8/12)

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων που θα...

Κ14: ΑΝΩ ΜΕΡΑ - ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ [Live Streaming]

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το γήπεδο της Άνω Μεράς...

Ηλυσιακός - Θύελλα Καμαρίου [Live Streaming]

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το γήπεδο του Ζωγράφου  την...

Άνω Μερά: Με νέο.. αίμα η αποστολή για το ματς με τον Ερμή

Με πολλές απουσίες θα ταξιδέψει η Άνω Μερά στον Κορυδαλλό...

Κρίσιμη αγωνιστική με ''Παριανά'' ντέρμπι

Δύο κρίσιμα παιχνίδια θα διεξαχθούν στην Πάρο την Κυριακή για...

ΑΣ Άνω Μερά: Ευχές για την ονομαστική του εορτή του Νίκου Κωτσοβού

Η διοίκηση της Άνω Μεράς ευχήθηκε για την ονομαστική του...

Η αποστολή της Θύελλας Καμαρίου για τη... μάχη με τον Ηλυσιακό

Αύριο με πρωινή προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο του...

ΑΜΕΣ Νηρέας - Αστέρας Μαρμάρων [Live Streaming]

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το γήπεδο της Παροικιάς τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

Κ14: ΑΝΩ ΜΕΡΑ - ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ [Live Streaming]

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το γήπεδο της Άνω Μεράς, τον αγώνα της Κ14 κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ του...

Ηλυσιακός - Θύελλα Καμαρίου [Live Streaming]

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το γήπεδο του Ζωγράφου  την αναμέτρηση  της 12ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής...