Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 09:40

Διευκρινιστική ανακοίνωση από ΝΟ Σύρου

Τη Δεύτερα, 28 Ιανουαρίου 2019, έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων των εκλογών της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019, για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του Ν.Ο. Σύρου  και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Δεκαέξι (16) υποψήφιοι έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα για μέλη του Δ.Σ. και πέντε  (5) για μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των έντεκα (11) μελών  του Διοικητικού Συμβουλίου και των τριών (3) μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής διεξάγονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Στο ψηφοδέλτιο αυτό συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των υποψηφίων κατά αλφαβητική σειρά.

Το μέλος που ψηφίζει μπορεί να βάλει μέχρι έντεκα (11) σταυρούς προτίμησης για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και μέχρι τρείς (3) για την εκλογή των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Θεωρούνται επιτυχόντες και εκλέγονται ως μέλη για μέν το Διοικητικό Συμβούλιο οι έντεκα (11) πρώτοι κατά σειρά προτίμησης για δε την Εξελεγκτική Επιτροπή οι τρεις (3) πρώτοι κατά σειρά προτίμησης, όλοι δε οι υπόλοιποι θεωρούνται επιλαχόντες.

Σε περίπτωση ισοψηφίας γίνεται κλήρωση από την Εφορευτική Επιτροπή.

Τα μέλη ψηφίζουν αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας  την κάρτα μέλους η ό,τι άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο έχουν στην κατοχή τους (ΑΔΤ, δίπλωμα οδήγησης διαβατήριο).

Το νέο Δ.Σ. με πρωτοβουλία και πρόσκληση του μέλους που πλειοψήφησε, συγκαλείται μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την εκλογή του. Κατά τη συνεδρίαση αυτή και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΨΗΦΩΝ που έλαβε το κάθε νέο μέλος του ΔΣ, ΣΥΓΚΡΟΤΕΊΤΑΙ ΣΕ ΣΏΜΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ  ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΤΑΜΙΑ, ΕΦΟΡΟΥΣ κλπ.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares