Διευκρινιστική ανακοίνωση από ΝΟ Σύρου

Τη Δεύτερα, 28 Ιανουαρίου 2019, έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων των εκλογών της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019, για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του Ν.Ο. Σύρου  και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Δεκαέξι (16) υποψήφιοι έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα για μέλη του Δ.Σ. και πέντε  (5) για μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των έντεκα (11) μελών  του Διοικητικού Συμβουλίου και των τριών (3) μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής διεξάγονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Στο ψηφοδέλτιο αυτό συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των υποψηφίων κατά αλφαβητική σειρά.

Το μέλος που ψηφίζει μπορεί να βάλει μέχρι έντεκα (11) σταυρούς προτίμησης για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και μέχρι τρείς (3) για την εκλογή των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Θεωρούνται επιτυχόντες και εκλέγονται ως μέλη για μέν το Διοικητικό Συμβούλιο οι έντεκα (11) πρώτοι κατά σειρά προτίμησης για δε την Εξελεγκτική Επιτροπή οι τρεις (3) πρώτοι κατά σειρά προτίμησης, όλοι δε οι υπόλοιποι θεωρούνται επιλαχόντες.

Σε περίπτωση ισοψηφίας γίνεται κλήρωση από την Εφορευτική Επιτροπή.

Τα μέλη ψηφίζουν αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας  την κάρτα μέλους η ό,τι άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο έχουν στην κατοχή τους (ΑΔΤ, δίπλωμα οδήγησης διαβατήριο).

Το νέο Δ.Σ. με πρωτοβουλία και πρόσκληση του μέλους που πλειοψήφησε, συγκαλείται μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την εκλογή του. Κατά τη συνεδρίαση αυτή και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΨΗΦΩΝ που έλαβε το κάθε νέο μέλος του ΔΣ, ΣΥΓΚΡΟΤΕΊΤΑΙ ΣΕ ΣΏΜΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ  ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΤΑΜΙΑ, ΕΦΟΡΟΥΣ κλπ.

επιστροφή στην κορυφή

Οι πρωταγωνιστές της Κ14 του Παμμηλιακού στο sportcyclades gr [vid]

Την προηγούμενη Κυριακή η Κ14 του Παμμηλιακού προκρίθηκε στο Final...

Τα προφίλ των... μονομάχων

Πανναξιακός και Πανθηραϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο τελικό...

Ο 37ος τελικός Κυπέλλου έρχεται... [Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ]

Ο 37ος τελικός του Κυπέλλου Κυκλάδων βρίσκεται προ των πυλών...

Live stream Πανναξιακός - Πανθηραϊκός [Τελικός Κυπέλλου]

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων...

Ετοιμάζουν απόβαση στη Σύρο οι Ναξιώτες [pic]

Αρχίζουν σιγά-σιγά και ζεσταίνονται οι φίλαθλοι του Πανναξιακού.

Αποχωρεί από τους Αγιους Αναργυρους ο Σταυριανός

Δύο μιση χρονια κάθισε στην άκρη του πάγκου των Αγιων...

Με κόσμο στην Σύρο ο Πανθηραϊκός

Με ανάρτηση στο facebook, ο Πανθηραϊκός ενημερώνει για τον τελικό...

Κύπελλο: ΑΟ Πάρου - Πανναξιακός 0-2 [highlights]

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ από τον ημιτελικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πρωταγωνιστές της Κ14 του Παμμηλιακού στο sportcyclades gr [vid]

Την προηγούμενη Κυριακή η Κ14 του Παμμηλιακού προκρίθηκε στο Final Four της Σύρου μετά τη νίκη απέναντι στο Νηρέα.

Τα προφίλ των... μονομάχων

Πανναξιακός και Πανθηραϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Κυκλάδων και το sportcyclades.gr σας μεταφέρει όλα όσα...