Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 12:16

«Διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοΐας Δ.Βρακάς 2020 Optimist & Laser»

Το διήμερο 25-26/01/2020,πραγματοποιήθηκε στην Παροικία ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΡΑΚΑΣ», με την συμμετοχή εβδομήντα και πλέον αθλητών από τους ναυτικούς ομίλους Πάρου, Νάουσας Πάρου «ΝΑΙΑΣ», Αντιπάρου «ΩΛΙΑΡΟΣ» και Σύρου.

Ο αγώνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από πλευράς συμμετοχών και διοργάνωσης. Το απόγευμα της Κυριακής 26/01 στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Π., έγινε η απονομή των κυπέλλων στους διακριθέντες αθλητές καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου μας. Η συμμετοχή στον αγώνα και στην εκδήλωση από παιδιά, γονείς και φίλους του ομίλου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για ιστιοπλοϊκούς αγώνες. Ο άνεμος ήταν από νότιες διευθύνσεις, με ένταση από 6-12 μίλια. Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε: Τους φίλους Ναυτικούς Ομίλους ΝΑΙΑΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ και ΣΥΡΟΥ Την επιτροπή αγώνων Τους προπονητές των ομίλων Τους χορηγούς της εκδήλωσης: Αρτοποιία ΑΛΙΠΡΑΝΤΗ, Αρτοποιία ΡΑΓΚΟΥΣΗ, Ζαχαροπλαστική ΤΣΕΡΚΙ, Πέτρος Εμμανουήλ και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου Τον Ελευθέριο Πώλο για την διάθεση του σκάφους επιτροπής αγώνων Τις φίλες και φίλους εθελοντές που βοήθησαν στην διοργάνωση των αγώνων και της εκδήλωσης.

Τελικά Optimism

Καταγραφήφφ_89375.JPG

Καταγραφήθ7θ_bda48.JPG

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares