Βιντεο - συναντήσεις και virtual παιχνίδι για τους αθλητές του ΝΟ Σύρου

Βιντεο - συναντήσεις και virtual παιχνίδι για τους αθλητές του ΝΟ Σύρου

Μπορεί οι προπονήσεις και οι αγώνες στη θάλασσα έτσι όπως τα έχουμε όλοι συνηθίσει, να έχουν ανασταλεί για κάποιο διάστημα, αλλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας που δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως επικοινωνίας αλλά και μέσω ενός βιντεοπαιχνιδιού, οι ιστιοπλόοι μας βρίσκουν τον τρόπο να διασκεδάζουν και να κρατούν επαφή με την αγαπημένη τους δραστηριότητα.

Έτσι λοιπόν τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν πραγματοποιηθεί τρεις τηλε-συναντήσεις των αθλητών των αγωνιστικών ομάδων με τον προπονητή κ. Γ. Γρυπάρη, στις οποίες εκτός από τα αμιγώς ιστιοπλοϊκά θέματα που συζητήθηκαν (κανονισμοί, προβολή και σχολιασμός videos κλπ), δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να «βρεθούν» όλα μαζί μετά από αρκετό διάστημα.

Η αξέχαστη εμπειρία που ζήσαμε όλοι, αθλητές, προπονητές και μέλη του Ν.Ο. Σύρου, το 2018 με τη συμμετοχή του Ομίλου μας μαζί με δύο Ναυτικούς Ομίλους από την Τενερίφη της Ισπανίας και τη Βάρνα της Βουλγαρίας στη δράση Sailing on 3 Seas (S3S), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ Sports, είναι πλέον δεδομένο ότι επιτέλεσε στο μέγιστο βαθμό το σκοπό της, αφού οι επαφές μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και οι φιλίες που δημιουργήθηκαν, διατηρούνται ακόμη. Την περασμένη εβδομάδα, με πρωτοβουλία του υπερδραστήριου φίλου Alejandro Cabrera Hernandez, υπεύθυνου του Actividades Náuticas de Tenerife, διοργανώθηκε μέσω γνωστής πλατφόρμας ιστιοπλοϊκών παιχνιδιών, ένας διαδικτυακός ιστιοπλοϊκός αγώνας με την ονομασία Memories Sailing on 3  Seas International Regatta, στον οποίο συμμετείχαν ιστιοπλόοι από τους τρεις Ομίλους. Προφανώς η και πάλι πρωτόγνωρη εμπειρία, ενθουσίασε τους πάντες που συμμετείχαν σε αυτή. Τα αποτελέσματα του αγώνα δεν έχουν καμία σημασία αφού το έπαθλο ήταν κοινό για όλους και δεν ήταν άλλο από την ευκαιρία να συζητήσουν και να «συναντηθούν» ξανά με ανθρώπους της ιστιοπλοΐας με τους οποίους γνωρίστηκαν και έζησαν υπέροχες στιγμές δύο χρόνια πριν.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ, το υπέροχο άθλημα που είναι τρόπος ζωής μέσα και έξω από τη θάλασσα, και πλέον, από κοντά ή και από πολύ μακριά!

istioploia_banner_99a44.jpg

Betarades
επιστροφή στην κορυφή

Παραμένει στον πάγκο του Καρτεράδου ο Στάθης Φίλων

Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟ Καρτεράδου θα παραμείνει...

Πάρος: Συζήτηση για τους ''30 θεούς του Ελληνικού ποδοσφαίρου'', με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο

«Τιμή μου που συμπεριλαμβάνομαι στο βιβλίο ''30 θεοί του Ελληνικού...

Οι πρώτες ανανεώσεις στην ομάδα της Μυκόνου

Στην Μύκονο βάζουν μπροστά τις μηχανές προκειμένου η νεοσύστατη ομάδα...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το camp του ΑΣ Ίου [pics]

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διεξαγωγή του camp που διοργάνωσε...

Ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά στην Σαντορίνη 2020, εκλογές στις 26 Ιουλίου

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί και...

ΕΠΣ Κυκλάδων προς σωματεία: Υποχρεωτικές εκλογές και πιστοποίηση των μελών των διοικήσεων

Την υποχρεωτικότητα να διεξάγουν εκλογές με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου...

Εκλογές στον ΑΟ Σερίφου

Γενική συνέλευση και εκλογές προκειμένου να εναρμονιστεί με τον νέο...

Από τον Πανθηραϊκό στον ΠΑΟ Ρουφ ο Παληγεώργος

Ένας ποδοσφαιριστής με πλούσια εμπειρία εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΟ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

Πάρος: Συζήτηση για τους ''30 θεούς του Ελληνικού ποδοσφαίρου'', με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο

«Τιμή μου που συμπεριλαμβάνομαι στο βιβλίο ''30 θεοί του Ελληνικού ποδοσφαίρου''» του Θάνου Σαρρή, είπε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μιλώντας στην...

Οι πρώτες ανανεώσεις στην ομάδα της Μυκόνου

Στην Μύκονο βάζουν μπροστά τις μηχανές προκειμένου η νεοσύστατη ομάδα να είναι έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα όταν ξεκινήσουν οι...