Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 08:41

Λεπτομεριες 1ης & 2ης ιστιοδρομίας "Τριγώνου Κυκλάδων 2012"

ekinistitria8lou-syrou-parou-tinou-2012-2

Μετά την άτυχη, από άποψη ανέμου, 1η ιστιοδρομία στην οποία κανένα σκάφος δεν κατάφερε να τερματίσει στην Τήνο εντός του επιτρεπόμενου ορίου λόγω της άπνοιας που επικρατούσε στην περιοχή, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 2η ιστιοδρομία του Τριγώνου Κυκλάδων 2012 από την Τήνο στην Πάρο με 7 από τα 9 σκάφη που ξεκίνησαν από την Τήνο να περνούν τη γραμμή τερματισμού μιας και τα άλλα 2 εγκατέλειψαν κατά τη διαδρομή.

Syros raouzaios

Οι συνθήκες ήταν εναλλασσόμενες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού στις 11:00, όταν και δόθηκε η εκκίνηση από την Τήνο, ο άνεμος ήταν μέτριας έντασης ο οποίος όμως στη συνέχεια εξασθένησε δίνοντας τη θέση του σε βροχή η οποία ταλαιπώρησε σε μεγάλο βαθμό τα πληρώματα. Πλησιάζοντας όμως στην Πάρο η ένταση του ανέμου αυξήθηκε και πάλι βοηθώντας έτσι στην ολοκλήρωση της ιστιοδρομίας.

Πρώτο στον τερματισμό έφτασε το σκάφος ΟΥΣΥΡΑ του Ν.Ο. Σύρου το οποίο κέρδισε και την ιστιοδρομία στην κατηγορία IRC. Από τα σκάφη ORC πρώτο έφτασε το σκάφος VENTUS του Ν.Α.Σ. το οποίο όμως μετά τη διόρθωση των χρόνων κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία του. Να σημειωθεί ότι το VENTUS ήταν το μόνο σκάφος που ολοκλήρωσε τη διαδρομή της 1ης ιστιοδρομίας (Σύρος-Τήνος), μόνο με πανιά παρ’ ό,τι ήταν εκτός ορίου κάτι για το οποίο αξίζουν συγχαρητήρια για την επιμονή και υπομονή στο πλήρωμά του.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα στις δύο κατηγορίες για τη 2η ιστιοδρομία (Τήνος-Πάρος), έχουν ως εξής:

Κατηγορία IRC:paros-dolkas-epipla

1ο - ΟΥΣΥΡΑ (Ν.Ο.Σύρου)

2ο - ΜΑΡΠΗΣΣΑ (Ν.Ο. Πάρου)

3ο - G-POINT (Ν.Ο. Δελφινάριο)

Κατηγορία ΟRC CLUB:

1ο - CHLOE D EGEE (Ν.Ο. Σύρου)

2ο - ΠΑΝΟΣ ΓΟΛΕΜΗΣ (Ν.Ο. Τήνου)paros-vacations-1

3ο - VENTUS (Ν.Α.Σ)

4ο - ΑΛΙΣΣΑΧΝΗ (Ν.Ο. Σύρου)

Για αύριο (Κυριακή), στις 11:00 έχει προγραμματιστεί η εκκίνηση, από την Πάρο με προορισμό τη Σύρο, της 3ης και τελευταίας ιστιοδρομίας για το Τρίγωνο Κυκλάδων 2012.

Επιμέλεια: Θοδωρής Ρουσσουνέλος

paros-adonis

 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares