Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 10:53

Κυκλάδες: Σύρος και Ιος συμμετέχουν στο επετειακό 60ο Ράλλυ Αιγαίου

Τιμή για τους Κυκλαδίτες... H Σύρος και η Ίος είναι τα νησιά που θα επισκεφθεί το καλοκαίρι του 2023 το επετειακό 60ο Ράλλυ Αιγαίου που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού και την χορηγία της πολυεθνικής εταιρείας χρωμάτων JOTUN.

Τα σκάφη που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουλίου από τον Φαληρικό όρμο και θα δέσουν στο λιμάνι της Ερμούπολης της Σύρου. Θα επαναλάβουν δηλαδή τη διαδρομή Πειραιάς – Σύρος που είχαν κάνει το 1964 στο πρώτο Ράλλυ Αιγαίου.

Στη γραφική Ερμούπολη, οι ιστιοπλόοι θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν στις μοναδικές ομορφιάς γειτονιές της Άνω Σύρου και να διασκεδάσουν με εκδηλώσεις έκπληξη στις παραλίες του νησιού σε μια διοργάνωση που ο ΠΟΙΑΘ και οι τοπικές αρχές επιθυμούν να τους μείνουν αξέχαστες. Από την Σύρο, την πρωτεύουσα τον Κυκλάδων, τα σκάφη του αγώνα θα πλεύσουν νότια και θα δέσουν στην μαγευτική Ίο, τον δεύτερο σταθμό του επετειακού 60ου Ράλλυ Αιγαίου.

Η Ίος, με τις μοναδικές παραλίες και την απαράμιλλή νυχτερινή της ζωή, θα προσφέρει στα πληρώματα αξέχαστες στιγμές διασκέδασης καθώς και χαλάρωση, ώστε να μαζέψουν τις απαιτούμενες δυνάμεις για να αγωνιστούν στην τοπική ιστιοδρομία που θα διοργανωθεί στην καρδιά του Αιγαίου. Η διαδρομή της επιστροφής από την Ίο για το Σούνιο προβλέπεται ιστιοπλοϊκά αναπάντεχη μιάς και τα νησιά που παρεμβάλλονται στην διαδρομή κρύβουν τα δικά τους μυστικά για τους διεκδικητές του βαρύτιμου τίτλου του νικητή του αγώνα.

Το 60ο Ράλλυ Αιγαίου υποστηρίζει χορηγικά για 8η συνεχόμενη χρονιά η πολυεθνική εταιρεία χρωμάτων JOTUN που γράφει πλέον ιστορία ως χορηγός του σημαντικότερου και μακροβιότερου αθλητικού ιστιοπλοϊκού θεσμού της χώρας μας, ξεπερνώντας κάθε άλλη χορηγό εταιρεία σε διάρκεια υποστήριξης αγώνα. Για όλους του συμμετέχοντες οι διοργανωτές μαζί με την χορηγό εταιρεία ετοιμάζουν μία σειρά από επετειακά αναμνηστικά, που τα πληρώματα θα παραλάβουν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα που διοργανώνει ο ΠΟΙΑΘ για 60η χρονιά, αποδεικνύοντας την συνέπεια του στην ιστορία της ανοικτής θαλάσσης που υπηρετεί με προσήλωση από την ίδρυσή του έως και σήμερα, θα λάβουν μέρος τα κορυφαία σκάφη ανοικτής θαλάσσης της χώρας καθώς και ιστιοπλόοι που έχουν ήδη διακριθεί στον αγώνα και αναζητούν μία ακόμα νίκη στην επετειακή αυτή διοργάνωση.

Για ιστορικές πληροφορίες του αγώνα στο site www.aegeanrally.gr/about

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares