Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 10:58

Προπονητικό Camp ιστιοπλοΐας στον Μαραθώνα με 3 κυκλαδίτικους ομίλους

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 7 παιδιά από 3 ομίλους των Κυκλάδων και περίπου 80 από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να κάνουν προπόνηση με δύο από τους κορυφαίους προπονητές της Ελλάδας στην κατηγορία του OPTIMIST. Πρόκειται για τον ΑΝΤΩΝΗ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟ και τον ΑΤΖΕΜΙΑΝ ΒΑΓΓΕΛΗ χρόνια εθνικούς προπονητές στην Ελλάδα.

 

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν προπόνηση στην θάλασσα με παιδιά που την περσινή χρονιά ήταν στην εθνική ομάδα και να αποκομίσουν πολλές εμπειρίες που θα είναι χρήσιμες για τους επόμενους αγώνες. Εκτός από αγώνες και προπόνηση στην θάλασσα είχαν την ευκαιρία να κάνουν και πολύ θεωρία μιας και ο καιρός ήταν άσχημος αλλά και παιχνίδι στην παραλία.

     

Οι εφτά μικροί αθλητές ήταν πολλή ευχαριστημένοι και δήλωσαν ότι εάν τους ξαναδοθεί η ευκαιρία σίγουρα θα ξαναβρεθούν στο SAILING ACADEMY. Oι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι Βασταρδή Κατιαννα και Αντρέας Κρίσιλιας από το Ν.Ο. ΑΝΔΡΟΥ, η Κατερίνα Γκόκα και ο Αντρέας Μυτιληναίος απο τον Ν.Ο.ΠΑΡΟΥ και η Μαρία Ρούσσου, Δήμητρα Σακελαρίου και η Ειρηλένα Αδρεαδάκη από τον Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ.

 

H ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΚΑ  από την Πάρο κατέλαβε την 2η θέση στα κορίτσια και την 4η στην γενική κατάταξη και η μικρή ΕΙΡΗΛΕΝΑ ΑΔΡΕΑΔΑΚΗ απο την Σύρο να βραβευτεί ως η μικρότερη αθλήτρια του camp.

 

Τέλος τα παιδία και οι προπονητές των ομίλων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του sailing academy για την βοήθεια που μας πρόσφεραν αλλά και τον Αντώνη και τον Βαγγέλη για τις πολύτιμες συμβουλές που μας έδωσαν.

 

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares