Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 10:25

Ο Ναυτικός όμιλος Τήνου "γέμισε" παιδικές φωνές

Ενθουσιασμός, χαρά, έκπληξη, αισιοδοξία συναισθήματα χρωματισμένα με παιδικά χαμόγελα κ ανυπομονησία, μετά την πρώτη συνάντηση γονέων, παιδιών στο Ναυτικό Όμιλο Τήνου για την έναρξη των καλοκαιρινών μαθημάτων ιστιοπλοΐας τριγώνου.

 

Οι συμμετοχές των παιδιών πάρα πολλές ,συνολικά 46 παιδιά ηλικίας 7-14 χρονών. Ο κ. Κων/νος Αρμάος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και η κα Ελπίδα Σαγκινέτου προπονήτρια έδωσε οδηγίες στους γονείς κ ξεκίνησε το μάθημά της.Το θεωρητικό κομμάτι παραδόθηκε στον χώρο του ξενοδοχείου ΑΙΟΛΟΣ, που πάντα φιλοξενεί όλες τις εκδηλώσεις του Ομίλου μας και έπειτα τα παιδιά με συνοδεία οδηγήθηκαν στο χώρο που στεγάζεται ο ΝΑΟΤ για την πρώτη γνωριμία με τα σκάφη ΟPTIMIST & LASER.

 

Οι παλιοί αθλητές με χαρά βοήθησαν τα παιδιά ν αρματώσουν τα σκαφάκια κ έγινε επίδειξη από τον Πέτρο τον Αλικάρη , ιστιοπλοΐας σε σκάφος LASER. Η χαρά ήταν διάχυτη σε όλους, καθώς μετά από 2 περίπου χρόνια ο ΝΑΟΤ γέμισε παιδικές φωνές ενθουσιασμένων και ανυπόμονων παιδιών που ήθελαν να ταξιδέψουν αμέσως αν ήταν δυνατόν με τα σκαφάκια. 

 

Ελπίζουμε ότι τα παιδιά θα συνεχίσουν να έρχονται στα μαθήματα ανελλιπώς και οι γονείς θα είναι κοντά μας, στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή.Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους και σας περιμένουμε να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις του ΝΑΟΤ.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ
Βαγγέλης Ζαλώνης

Ενημέρωση για το νησί της Τήνου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares