Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013 17:35

ΝΟ Πάρου: Τέσσερις στο Πανελλήνιο Ιστιοπλοΐας και η Γκόκα με την Εθνική στην Ουγγαρία

H Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών, το Ναυτικό Όμιλο Ιτέας, την Δημοτική Ενότητα Ιτέας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, διοργανώνουν το Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας  Optimist 11χρονων από τις 16 έως 19 Ιουνίου.

O N.O. Πάρου θα εκπροσωπηθεί με τους αθλητές: Δαφερέρα Θεοφανία, Καρασαντέ Κωνσταντίνο, Μπρούση Βίκτωρα, Παναγιωτίδη Κωνσταντίνο, που έχουν προκριθεί για την συμμετοχή τους αυτή από τις επιτυχίες τους σε Περιφερειακά πρωταθλήματα.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Σωτηρίου Βασίλης και Γκόκας Ερμής.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.

gkoka-5-nop-5-2013-1

Με την Εθνική ομάδα στην Ουγγαρία ο ΝΟΠ

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist που θα γίνει στην λίμνη Balaton της Ουγγαρίας, από τις 29 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, θα πάρει μέρος η πρωταθλήτρια  του ΝΟΠ Γκόκα Κατερίνα.

Η Κατερίνα που είναι μέλος της Εθνικής ομάδας πολλά χρόνια, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της με τον   προπονητή της κ. Σωτηρίου Βασίλη, απέστειλε το σκάφος της και τον εξοπλισμό της προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Ομάδας.

Θυμίζουμε ότι την τιμητική  συμμέτοχη σε αυτό τον αγώνα κέρδισε στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στη Κατερίνη κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares