Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013 15:54

Επισκόπηση Cyclades Regatta 2013

Δεκάδες ιστιοπλοϊκά σκάφη με τα πληρώματα τους αρμένισαν με τα χρώματα των πανιών τους τη θάλασσα του Αιγαίου στα πλαίσια του 19ου Διεθνούς Ιστιοπλοικού Αγώνα 2013 «Cyclades regatta 2013» που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Τ.Κ. από 29 Ιουνίου εως τις 7 Ιουλίου με διαδρομές Βουλιαγμένη-Μήλος-Σέριφος-Κύθνος-Βουλιαγμένη.

 

Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη αγωνιστική ένταση τόσο στα τέσσερα σκέλη και τον παράκτιο αγώνα της Μήλου όσο και επαφή των αθλητών με τον πολιτισμό, την κουλτούρα και την διασκέδαση των τριών προορισμών του Cyclades Regatta.

Η φιλοξενία των τριών νησιών, οι παροχές και οι ανέσεις που προσέφεραν τα λιμεναρχεία και οι τοπικές αρχές προς τα πληρώματα αλλά και τα καθημερινά events, πάρτυ και εκδρομές που φρόντισε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας να απολαύσουν οι αθλητές έκανε το Cyclades Regatta υπέροχο!

Στην μαγευτική Μήλο
Ανοίγοντας σαμπάνια υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της Μήλου το πρώτο σκάφος. Τα 37 σκάφη με τα ελληνικά και ξένα πληρώματα που έλαβαν μέρος στο Cyclades Regatta κατά την παραμονής τους στον Αδάμαντα 'έτρεξαν' έναν παράκτιο αγώνα με πολλούς θεατές να τους χειροκροτούν από το λιμάνι. Η διασκέδαση 'χτύπησε κόκκινο' στο πάρτυ του μπάρ "ΑΚΡΗ", στο μεσημεριανό
beachpartyστο “ΝΤΕΚ”, με σφηνάκια στο “ΠΛΩΡΗ” και σε μια βραδιά γεμάτη βεγγαλικά στην απονομή στον Ναυτικό Όμιλο Μήλου.

Στην ερωτική Σέριφο

Στον μικρό απάνεμο κόλπο στο Λιβάδι όπου έδεσαν οι 270 αθλητές του Cyclades Regatta είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο Welcome Party που διοργανώσε το bar-club “SHARK” το βράδυ της άφιξης τους ενώ το επόμενο μεσημέρι το “YACHT CLUB SERIFOS” γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του με ένα δυνατό πάρτυ κάτω από τον κυκλαδιτικο ήλιο. Η βραδιά που προσφέρε ο Δήμος Σερίφου στην απονομή στο pool-bar“CORALLI CAMPING” ήταν για όλους μια μοναδική εμπειρία σεριφιώτικης γευσιγνωσίας με χορό και μουσική.

Στην θερμή Κύθνο

"Άρωμα γυναίκας" είχε η υποδοχή των ιστιοπλόωνστα θερμά Λουτρά της Κύθνου την Πέμπτη 4 Ιουλίου καθώς η Λιμενάρχης Κύθνου στεφάνωσε με κλαδιά ελιάς το πρώτο σκάφος που τερμάτισε. Με μπουφέ από παραδοσιακές γεύσεις και αναψυκτικά ο Σύλλογος “Ένωση Γυναικών Κύθνου” περίμεναν και τράταραν τους αθλητές. Οι ιστιοπλόοι και τις δύο μέρες διασκέδασαν σε πάρτυ με φωτιές, ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορούς ενώ σε ημερίσια εκδρομή επισκέφθηκαν το σπήλαιο Καταφύκι. Αρκετοί αγωνιζόμενοι επισκέφθηκαν το Υδροθεραπευτήριο και απόλαυσαν τα μοναδικά ιαματικά λουτρά των Κυκλάδων.

Ο 19ος Διεθνής Ιστιοπλοικός Αγώνας 2013 «Cyclades regatta 2013» του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας ολοκληρωθηκε με τον τερματισμό στην Βουλιαγμένη το Σάββατο 6 Ιουλίου. Όλοι ανυπομονούμε ήδη να αρχίσει το επόμενο…

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares