Με τις ''Ποδηλατοδρομίες'' συνεχίζονται αύριο Τρίτη 8/8 τα Μηλώσια.
Άλλη μια σημαντική παρουσία σε Πανελλήνιες διοργανώσεις από τον Συριανό Νίκο Ρούσσο, που θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 11:17

Διεξήχθη το Naxos Mountain Challenge [vid-pics]

Γράφτηκε από τον
Tο "Naxos Mountain Challenge" είναι εδώ. Μας έλλειψε είναι η αλήθεια. 
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 12:24

Tο πρόγραμμα του Naxos mountain challenge

Γράφτηκε από τον
Tο Naxos mountain challenge ανακοίνωσε το πρόγραμμα του αγώνα που θα διεξαχθεί στο όμορφο χωριό του Σαγκρίου στις 20 Νοεμβρίου. 
Με τον έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη και τον πρόεδρο του Πανναξιακού να δίνουν το σήμα τις εκκίνησης, η πρώτη δραστηριότητα του νεοσύστατου τμήματος ποδηλασίας του συλλόγου από τη Νάξο…
Το τμήμα ποδηλασίας του Πανναξιακού είναι πλέον γεγονός, καθώς όπως είχαμε προαναγγείλει ο σύλλογος της Νάξου και ο Ποδηλατικός Όμιλος Νάξου συγχωνεύθηκαν δημιουργώντας ένα δυνατό τμήμα.
Με ανακοίνωση, το τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου ανακοίνωσε πως η σημερινή ποδηλατοδρομία αναβάλλεται.
Με τον Γιώργο Δάντο να επανέρχεται δυναμικά, αυτή την φορά στην 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΤΒ Μάραθον μετά από την πολύμηνη αγωνιστική του απουσία, λόγω των προβλημάτων covid που…
Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 21:52

Και... τμήμα Ποδηλασίας στον Παμμηλιακό

Γράφτηκε από τον
Η δημιουργία νέων τμημάτων του Παμμηλιακού συνεχίζεται και μετά αυτά του Χάντμπολ και της Άρσης Βαρών έρχεται και αυτό της Ποδηλασίας.  
Πανέτοιμος για νέες διακρίσεις στο αγώνισμα της ποδηλασίας για ΑΜΕΑ είναι ο συμπολίτης μας Νίκος Ρούσσος, ο οποίος αποτελεί πρότυπο ανθρώπου που κοιτάζει μπροστά, υπερπηδώντας όλες τις δυσκολίες, με αποτέλεσμα…
Σελίδα 1 από 20

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35