×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 99

Τρίτη, 07 Ιουνίου 2011 17:38

Δήμος Μήλου: Ποδηλατοδρομία στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

podilatikos_omilos_parou1

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Μήλου διοργάνωσε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία την πρώτη Ποδηλατοδρομία Μήλου.

Ο Δήμος για την προστασία του μοναδικού, ιδιαίτερου και ευαίσθητου  φυσικού περιβάλλοντος του νησιού μας που είναι πηγή ποιότητας ζωής και οικονομικής άνθησης προχωράει σε ανάλογες δράσεις. Για την καταστροφή και τη ρύπανση του περιβάλλοντος είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι και απαιτείται η συμμετοχή όλων για την ανατροπή της κατάστασης. Δεν είναι ώρα για απονομή ευθυνών αλλά για την απαρχή έργων.

«Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι έλαβαν μέρος, μικρούς και μεγάλους, όσους συνέβαλαν στην ασφαλή διεξαγωγή της και ιδιαίτερα τη δημοτική σύμβουλο κυρία Μαργαρίτα Πουλάκη, για την άψογη  διοργάνωση της ποδηλατοδρομίας.

Με την ευκαιρία αισθάνομαι την ανάγκη για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω για την προσφορά τους τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Μήλου καθώς και το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν προκειμένου να ζούμε σε ένα μέρος πιο καθαρό και ανθρώπινο» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης.

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares