Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 01:29

Ενημέρωση για τον ''7ο Ποδηλατικό Γύρο Πάρου''

Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου ενημερώνει τους παριανούς πολίτες ότι την Κυριακή 28/5/2017 διοργανώνει μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑΠ, τον ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ και την στήριξη του Α/Τ Πάρου, της Ομάδας Διάσωσης και άλλων φορέων και συλλόγων του νησιού, τον 7ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΡΟΥ.

Όπως έχει καθιερωθεί οι ποδηλάτες θα περάσουν από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα - χωριά της Πάρου μιας και η διοργάνωση έχει σκοπό την ανάδειξη του Νησιού μας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το λιμανάκι της Νάουσας στις 09:00 π.μ με κατεύθυνση Παροικιά (μέσω Καμαρών) όπου όλα τα ποδήλατα θα κινούνται συγκεντρωμένα - ελεγχόμενα στο πλαίσιο της προ εκκίνησης.

Θα διασχίσουν τον παραλιακό δρόμο από το Ξενοδοχείο ΑΡΓΩ μέχρι την Αγία Άννα και μετά το Δημαρχείο θα ξεκινήσει το αγωνιστικό μέρος κινούμενοι προς Πούντα - Βουτάκο και στη συνέχεια τη διαδρομή Αλυκή - Αγκαιριά - Άσπρο Χωριό - Δρυός - Λογαράς - Πίσω Λιβάδι - Μάρπησα - Μάρμαρα - Λεύκες - Κώστο και τερματισμό στη Νάουσα. Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους οδηγούς, που θα τύχει να κινούνται στους δρόμους την ώρα της διοργάνωσης και ζητάμε την κατανόηση τους.

Ιδιαίτερη προσοχή στη περιοχή της Νάουσας όπου θα γίνεται ελεγχόμενη ροή οχημάτων από το Βενζινάδικο ΕΚΟ μέχρι το γεφύρι της Νάουσας σημείο που θα βρίσκεται ο τερματισμός, από τις ώρες 08:45 - 09:30 και από 10:30 - 12:30 μ.μ. Καλό αγώνα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Π.Ο. Πάρου

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares