Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 16:27

Κινήσου δωρεάν και υγιεινά με τα ποδήλατα του Δήμου Σύρου Ερμούπολης

Με το καλοκαίρι να έχει φθάσει για τα καλά, το ποδήλατο είναι μάλλον το καλύτερο μέσο για να κινηθείτε, χρησιμοποιώντας μη ρυπογόνα μέσα, ενώ παράλληλα θα κάνετε και την άσκησή σας.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης διαθέτει στόλο ποδηλάτων για την μετακίνηση με έναν πιο βολικό, υγιεινό, οικονομικό και περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο.

Η χρήση των ποδηλάτων παραμένει δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι τα ποδήλατα θα επιστρέφονται το αργότερο εντός μίας ώρας, κάθε φορά που χρησιμοποιούνται, (μπορούν να χρησιμοποιούνται όσες φορές θέλετε, ακόμη και την ίδια ημέρα). 

Η Πρωτεύουσα των Κυκλάδων σας περιμένει να την εξερευνήσετε.

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των ποδηλάτων:

Το σύστημα Δημοτικών Ποδηλάτων παρέχει τη δυνατότητα στους δημότες και επισκέπτες της Ερμούπολης να χρησιμοποιούν κοινόχρηστα ποδήλατα για τις διαδρομές τους, διευκολύνοντας τη μετακίνησή τους, αποφεύγοντας τη χρήση ιδιωτικών μεταφορικών μέσων, υποβοηθώντας το έργο των μέσων μαζικής μεταφοράς και συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην μείωση των ρύπων εντός της πόλης.

Δυνατότητα εγγραφής

Η εγγραφή μπορεί να γίνει στον σταθμό που βρίσκεται στην πλατεία Μιαούλη ή μέσω της ιστοσελίδας: syros.cyclopolis.gr

Κατά την εγγραφή δηλώνονται τα απαραίτητα στοιχεία και μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας καταβάλλεται ποσό του 1,00€. Το ποσό αυτό χρησιμοποιείται για την επιβεβαίωση των στοιχείων και για την δυνατότητα παραλαβής ποδηλάτου.

To όνομα χρήστη (username ή cycloname) και ο κωδικός πρόσβασης (pin ή cyclopin) αποστέλλεται στο κινητό τηλέφωνο που έχει δηλώσει ο χρήστης.

Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να αλλαχθεί μέσα από την ιστοσελίδα.

Σταθμοί παραλαβής ποδηλάτων υπάρχουν στην πλατεία Μιαούλη, στο χώρο στάθμευσης Πλακούρα και πλησίον διασταύρωσης Λαδοπούλου.

Τα ποδήλατα διατίθενται δωρεάν για μία ώρα. Πέραν της ώρας η χρέωση είναι 50 λεπτά για κάθε μισάωρο. Εάν εξαντληθεί το 1,00€, ο χρήστης θα πρέπει να “φορτώσει” ξανά χρήματα μέσω του σταθμού ή της ιστοσελίδας για να μπορεί να ξαναπαραλάβει ποδήλατο. Εάν το ποδήλατο απουσιάζει πάνω από 3 ημέρες (72 ώρες), θα καταλογισθεί στο χρήστη ολόκληρο το ποδήλατο αξίας 450,00€

Σε περίπτωση που ο χρήστης, αφού κλειδώσει το ποδήλατο, επιθυμεί να ξαναπάρει άλλο, η διάρκεια της μίας ώρας ξεκινάει από την αρχή.

Το Σύστημα είναι διαθέσιμο καθ’ όλο το 24ωρο

fdsggfgds.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares