Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 16:22

Στο τραπέζι της διαβούλευσης η συγχώνευση του Πανναξιακού με τον Π.Ο. Νάξου

Ένα νέο τμήμα τείνει να δημιουργηθεί στο Πανναξιακό, καθώς όπως ανακοίνωσε το Ποδηλατικός Όμιλος Νάξου, δρομολογούνται οι εξελίξεις για την συγχώνευση του με τον σύλλογο του νησιού της Νάξου.

Μάλιστα, ο ΠΟ Νάξου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τα μέλη του για την επικείμενη συνάντηση των δύο διοικήσεων, όπου θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες αυτής της συγχώνευσης.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.
Φίλες και φίλοι.
Την ερχόμενη Δευτέρα 08/02/2021 και περί ώρας 18:00, στα γραφεία του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟ στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ, θα γίνει συνάντηση ολιγομελούς (λόγω COVID-19) επιτροπής από τον ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΝΑΞΟΥ με το ΔΣ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟ, για να συζητηθεί το ενδεχόμενο και οι λεπτομέρειες συγχώνευσης των δυο σωματείων με απορρόφηση του Ποδηλατικού Ομίλου Ναξου από τον Πανναξιακό ΑΟ και τη δημιουργία τμήματος ποδηλασίας στον Πανναξιακό ΑΟ, με σκοπό τη δημιουργία Ακαδημίας ποδηλασίας για τους μικρούς μας φίλους, τη διοργάνωση ποδηλατοβολτών, την εγγραφή του τμήματος στην ΕΟΠ και τη συμμετοχή σε αγώνες, καθώς και τη διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων, διάθλων και τριάθλων στο νησί της Ναξου, στόχοι που δυστυχώς δεν έχουν επιτευχθεί έως σήμερα.
Προσεχώς θα γίνει σύγκληση της γενικής συνέλευσης του Ποδηλατικού Ομίλου Ναξου για τη λήψη απόφασης επι του ανωτέρω θέματος.
Καλούνται τα μέλη του Ποδηλατικού Ομίλου Ναξου και κάθε τρίτος που δεν είναι μέλος αλλά επιθυμεί να προσφέρει στην ανάπτυξη της ποδηλασίας στη Νάξο, από οποιοδήποτε πόστο, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6976395414 προκειμένου να συμπεριληφθεί στην ολιγομελή επιτροπή (λόγω COVID-19) που θα συγκροτηθεί για να λάβει μέρος στη συζήτηση.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΤ. ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares