Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 12:36

Σε γενική συνέλευση με θέμα τη συγχώνευση με τον Πανναξιακό ο Π.Ο. Νάξου

Σε γενική συνέλευση διά περιφοράς καλεί τα μέλη του ο Ποδηλατικός Όμιλος Νάξου, με μοναδικό θέμα συζήτησης - απόφασης την συγχώνευση του από τον Πανναξιακό.

Όπως μας είχαν πει ο πρόεδρος του Πανναξιακού, Γιάννης Πολυχρονάκος και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Φλεριανός, στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα νέο τμήμα που θα έχει στόχο τη δημιουργία τμήματος ποδηλασίας, με σκοπό τη δημιουργία ακαδημίας ποδηλασίας για τους μικρούς μας φίλους, τη διοργάνωση ποδηλατοβολτών, την εγγραφή του τμήματος στην ΕΟΠ και τη συμμετοχή σε αγώνες, καθώς και τη διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων, διάθλων και τριάθλων.

Η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΞΟΥ
Αγαπητά μέλη.
Μετά από αίτηση του ενός πέμπτου (1/5) των μελών του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου, καλείστε την 28/02/2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00 έως 20:00, σε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Π.Ο.Ν., με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης:
Συγχώνευση του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου με τον Πανναξιακό Α.Ο. με απορρόφηση του πρώτου (Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου) από τον δεύτερο (Πανναξιακό Α.Ο.) και τη δημιουργία στον Πανναξιακό Α.Ο. τμήματος ποδηλασίας, με σκοπό τη δημιουργία ακαδημίας ποδηλασίας για τους μικρούς μας φίλους, τη διοργάνωση ποδηλατοβολτών, την εγγραφή του τμήματος στην ΕΟΠ και τη συμμετοχή σε αγώνες, καθώς και τη διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων, διάθλων και τριάθλων.
Προς αποφυγή συγχρωτισμού και διασποράς του COVID-19 η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το νόμο διά περιφοράς και μέσω ανταλλαγής ηλεκτρονικών μηνυμάτων, sms καθώς και με κάθε πρόσφορο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, messenger, viber κλπ.
Από σήμερα και έως 28/02/2021 και ώρα 20:00 μπορείτε να αποστέλλετε sms στο κινητό τηλέφωνο 6976395414 ή ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μήνυμα στο messenger, viber, αναγράφοντας την πρόταση: ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο. και το ονοματεπώνυμο σας ή ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο. και το ονοματεπώνυμο σας.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την 07/03/2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00 έως 20:00 με τον ίδιο τρόπο δίχως νέα ειδοποίηση.
ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Ο.Ν.
ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares