Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 17:41

Όλοι το Σάββατο στην Ιo για τον ποδηλατικό γύρο.

Σύμφωνα με τον Ποδηλατικό Όμιλο Σαντορίνης, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΕΤΟΣ, Oλυμπιονίκης - παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης στην ποδηλασία, κάτοχος πανελλήνιου ρεκόρ στα 200 μέτρα πίστας, με σειρά πολλών άλλων διακρίσεων, τηλεοπτικό πρόσωπο και πρόσφατα εμφανιζόμενος στο “Dancing On Ice” του ΑΝΤ1, ξεκίνησε την καριέρα του από «Λαϊκούς Ποδηλατικούς Γύρους».

Έτσι λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα και ο Γιώργος Χειμωνέτος, διοργανώνει  «Λαϊκό Ποδηλατικό Γύρο» στο  Δήμο Ίου.

syros RAOYZAIOS new14 

Μια μεγάλη γιορτή ανοιχτή σε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτου ηλικίας, με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Διεξαγωγή ποδηλατικών γύρων σε κατηγορίες, διαδρομή ελεύθερης συμμετοχής για όλη την οικογένεια και διάφορες άλλες παράλληλες δράσεις δεξιοτεχνίας και παιχνιδιών, του Γιώργου Χειμωνέτου, με τους μικρούς μας φίλους, στην κεντρική πλατεία της Ίου .

 

Η εκδήλωση “No Limits Cycling” τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και της μεγαλύτερης τηλεοπτικής παραγωγής μαχητικών αγωνισμάτων στην Ελλάδα “No Limits”, η οποία προβάλλεται στο ιδιωτικό κανάλι “NOVA”.

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

1.    Η εκδήλωση πραγματοποιείται με διαχωρισμό των συμμετεχόντων σύμφωνα με την ηλικία τους σε τέσσερις (4) κατηγορίες:

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: έως 10 χρονών

Δεξιοτεχνίες και παιχνίδια στην κεντρική πλατεία του Δήμου σας.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: από 11 χρονών έως 15

Διαδρομή ταχύτητας με δυνατότητα επιβράβευσης του καλύτερου χρόνου. Ο Oλυμπιονίκης Γιώργος Χειμωνέτος θα  πραγματοποιήσει τη διαδρομή καταγράφοντας συγκεκριμένο χρόνο, τον οποίο θα προσπαθήσουν οι συμμετέχοντες να ξεπεράσουν.

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: από 11 χρονών έως 15

Διαδρομή ελεύθερης συμμετοχής.

Δ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: από 16 χρονών και πάνω

Διαδρομή ελεύθερης συμμετοχής.

  • Σε όλες τις ανωτέρω κατηγορίες συμμετέχει ο Oλυμπιονίκης Γιώργος Χειμωνέτος και η κάθε μία πραγματοποιείται μετά το πέρας της άλλης.
  • Μετά τη διεξαγωγή της Γ΄ και Δ΄ κατηγορίας, η διαδρομή θα παραμείνει ανοιχτή για ποδηλασία σε όλο τον κόσμο, για την οικογένεια και τους φίλους του ποδηλάτου.

 

2.    Ο Oλυμπιονίκης Γιώργος Χειμωνέτος, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, θα είναι διαθέσιμος για φωτογραφίες, αυτόγραφα και συζήτηση  αθλητικών θεμάτων με όλους τους συμμετέχοντες.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares