Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 22:03

Κοπή πίτας και απονομές στην Ολυμπιάδα Πάρου [vid].

Κοπή της πίτας αλλά και απονομές μπλε ζωνών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Σχολή του Α.Ο. Ολυμπιάδας Πάρου.

Ο δραστήριος σύλλογος πολεμικών τεχνών και άρσης βαρών δραστηριοποιείτε εδώ και πέντε χρόνια με πολλές πανελλήνιες επιτυχίες αλλά και με ευρωπαϊκές παρουσίες.

Απονομές…

Πέντε αθλητές του συλλόγου πλέον θα έχουν στην μέση την μπλε ζώνη στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου, που τους «φόρεσε» ο δάσκαλός τους κ. Νίκ Γιουνάϊντερ, ενώ τους επαίνους τους, τους έλαβαν δια χειρός Δημάρχου Πάρου κ. Χρήστου Βλαχογιάννη.

Πρόκειται για τους αθλητές Μπόνη Βαγγέλη, Ρούσσο Κώστα, Ρούσσου Αλεξάνδρα, Σιμιτζή Παναγιώτης και Κάπαρης Νίκος.

sxoli-21-1-2014-2

Πανελλήνιες επιτυχίες…

Η Ολυμπιάδα Πάρου όπως προείπαμε, παίρνει μέρος και σε αρκετά πανελλήνια τουρνουά, η τελευταία μεγάλη επιτυχία του συλλόγου ήταν πριν δύο μήνες στο τουρνουά «Ακρόπολης» όπου εκεί ο Γιώργος Χλαπατσέας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 82kg.

Πανευρωπαϊκές συμμετοχές…

Το παριανό σωματείο άνοιξε τα φτερά του και εκτός συνόρων… Στις 14 Φεβρουαρίου μια ομάδα πέντε αθλητών βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου που θα απαρτίζεται από τους Χανιώτη Κωνσταντίνο, Μπόνη Βαγγέλη, Σιμιτζή Παναγιώτη, Ρούσσο Κώστα και τον προπονητή Νίκ Γιουνάϊντερ, θα συμμετέχουν στο East Europian open Championchip 2014, που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

sxoli-21-1-2014-3

Σχολή με μέλλον…

Το μέλλον ανήκει στα παιδιά γι’ αυτό και στη σχολή λειτουργούν τμήματα παίδων και εφήβων στο Τάικ βο ντο VTF, αλλά και στο παραδοσιακό ζίου ζίτσου με προπονητές τους κ.κ. Κάπαρη Νίκο και Μιχάλη Λιβαδά.

Για εγγραφές αλλά και πληροφορίες απευθυνθείτε στο 22840 28496 ή περάστε από την σχολή που βρίσκεται στον περιφερειακό της Παροικιάς καθημερινά από τις 15:00 έως και τις 21:30 και γνωρίστε από κοντά τα συναρπαστικά αθλήματα που διδάσκονται στην Ολυμπιάδα!.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares