Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 15:07

Ένα χρυσό και ένα αργυρό στην Χαλκίδα

Μία ακόμα διάκριση για τους αθλητές της Α.Ε. Σαντόρινης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα του ΕΤΑΝΕ

H Αθλητική Ένωση Σαντορινης (Πανιώνιος Γ.Σ.Σαντορινης) πιστός στα ραντεβού με τις μεγάλες διοργανώσεις, συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ένωση Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) στις 31/1/2015 & 1/2/2015 στη Χαλκίδα με δυο αθλητές .

Η διοργάνωση είχε σαν στόχο την ανάδειξη της επίλεκτης ομάδας της ΕΤΑΝΕ, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο 5 rd Open International Tournament στη Βουλγαρία τον Απρίλιο.

Οι δυο μας αθλητές Ζήκας Γιώργος και Χαμπέου Κωνσταντίνα μετά από τέσσερις συναρπαστικούς αγώνες, κατάφεραν να βρεθούν και οι δύο στους τελικούς και να επιστρέψουν στο νησί μας με ένα ΧΡΥΣΟ και ένα ΑΡΓΥΡΌ μετάλλιο αντίστοιχα.

Η επιλογή δε,του αθλητή μας,Ζήκα Γιώργου από την ΕΤΑΝΕ ως μέλος της επίλεκτης ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας και το νησί μας στη Βουλγαρία αποτελεί ακόμα μία επιτυχία και ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο μας αναδεικνύοντας την σταθερή και αξιόπιστη δύναμη στο χώρο του TKD.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η έφορος του τμήματος Μαινα Μαργαρίτα θα ήθελε να συγχαρεί τους δυο αθλητές για την σπουδαία επιτυχία να διακριθούν ανάμεσα σε 670 αθλητές αλλά και την προπονήτρια του Συλλόγου κ.Τσουκνίδου Μαρία, που για άλλη μια φορά δικαιώθηκε για το έργο που επιτελεί.

Τέλος ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν στην προσπάθεια αυτή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares