Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 11:51

Πιο ψηλά ο πήχης από τον ΑΣ TKD Ερμούπολης

Νέες διακρίσεις έφερε στο νησί ο Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do Ερμούπολης  Ανέβασε ακόμη περισσότερο τον πήχη Νέες διακρίσεις έφερε στο νησί ο Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do Ερμούπολης Ανέβασε ακόμη περισσότερο τον πήχη

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ερμούπολης Σύρου επέστρεψε από το 6th International G1 Tae Kwon Do Tournament of Northern Greece όπου πήρε μέρος με δύο αθλητές στη κατηγορία παίδων ηλικίας ( 2002 -2003 -2004 ) με τον Κοκολαντωνάκη Νικόλαο στα -57kg και τον Νταβελάκη Δημήτρη -65 όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Ο Κοκολαντωνάκης Νίκος έλαβε την 5 θέση στην κατηγορία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Συριανοί αθλητές αγωνίσθηκαν σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το διεθνές πρωτάθλημα για πρώτη φορά και μάλιστα τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ (το παλατάκι). Στους αγώνες πήραν μέρος περίπου 700 αθλητές από 15 συνολικά χώρες.

Οι αθλητές του Συλλόγου της Σύρου έδειξαν για ακόμη μια φορά ήθος και μεγάλη αγωνιστική ετοιμότητα, υψώνοντας ταυτόχρονα την Γαλανόλευκη σημαία ψηλά, αφού εκτός της Σύρου αντιπροσώπευαν και την ίδια τους την χώρα. Πλέον ο Σύλλογος με τις επιτυχίες που έχει το τελευταίο διάστημα ανέβασε ακόμη περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών, αφού με την πολύ καλή και σκληρή δουλειά που κάνει έχει φέρει πολλές διακρίσεις στο νησί.

Ο Δημήτρης Μαντζανάρης έχει αφομοιώσει τα παιδιά στο άθλημα του TaeKwonDo και πλέον όλοι μαζί δουλεύουν για τον ίδιο... στόχο. Για να τα καταφέρει βέβαια ο Σύλλογος χρειάστηκε την στήριξη των αθλητών αφού ήταν πάντα δίπλα στις προσπάθειες των παιδιών τους. Έτσι, δουλεύονταν πάνω στην ίδια τακτική και με την βοήθεια των γονέων οι αθλητές μπορούν να φέρουν στη Σύρο ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην ξεχνάμε πως το TaeKwonDo είναι Ολυμπιακό άθλημα και γιατί όχι κάποια στιγμή αθλητής από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, να καταφέρει να φτάσει τόσο ψηλά και να συμμετάσχει σε κάποια Ολυμπιάδα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι σκληρή δουλειά και πάνω από όλα οι μαθητές να ακούν και να κάνουν ότι ακριβώς του λέει ο δάσκαλός τους και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Δημήτρης Μαντζανάρης.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ερμούπολης από τον Ιανουάριο που έλαβε για πρώτη φορά μέρος σε μεγάλη διοργάνωση (ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) πήρε την τρίτη θέση. Την αμέσως επόμενη χρονιά στο Διεθνές πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης είχε και πάλι καλά αποτελέσματα.

Στο τελευταίο πρωτάθλημα ο Σύλλογος κατάφερε να φέρει στη Σύρο δύο νέες διακρίσεις και ο δάσκαλος του TaeKwonDo Δημήτρης Μαντζανάρης να δηλώνει πανευτυχής που οι αθλητές του κατάφεραν να διακριθούν. "Τα παιδιά πήγαν πάρα πολύ καλά στους αγώνες καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν αθλητές της ηλικίας τους από διάφορες χώρες" είπε αρχικά ο κ. Μαντζανάρης. Στη συνέχεια ο δάσκαλος του TaeKwonDo αναφέρθηκε για τους αγώνες που ακολουθούν. "Όλο το καλοκαίρι θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο για να διεκδικήσουν τα παιδιά μία θέση στην Εθνική ομάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όσα έχουν καταφέρει έως τώρα αυτά τα παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους γονείς τους που είναι δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε και μας στηρίζουν σε ότι κι αν κάνουμε".

Πηγή: Κοινή Γνώμη

13866719 1712617242323768 733894314 n

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares