Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 15:51

Ένα βήμα από την Εθνική Ελλάδος ο Βαγγέλης Μπόνης

Μία σημαντική διάκριση κατέγραψε στο ενεργητικό του ο Παριανός αθλητής Βαγγέλης Μπόνης.

Στο μεγάλο τουρνουά ''Ακρόπολις'' του ju jitsu που διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο πάλης στα Άνω Λιόσια, κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία open Ne - Waza, ενώ κατετάγη τρίτος στην κατηγορία faithing.

Ο αθλητής της Ολυμπιάδας Πάρου που προπονείται υπό τις οδηγίες του Νίκου Κάπαρη, έθεσε μετά τις επιτυχίες του σοβαρή υποψηφιότητα για κλήση στην Εθνική ομάδα, αρκεί να καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου.

Στόχος που είναι εφικτός αρκεί να αναφέρουμε πως στο τουρνουά ''Ακρόπολις'', που θεωρείται σαν τεστ για τους Πανελλήνιους, έλαβαν μέρος 1020 αθλητές από όλη την Ελλάδα και στην κατηγορία που ήλθε πρώτος είχε να ανταγωνισθεί πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους, αλλά τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Ετσι ανταμείβεται η σκληρή και επίπονη δουλειά του νεαρού Παριανού στις προπονήσεις και βέβαια τα συγχαρητήρια και οι ευχές όλων των Κυκλαδιτών του ανήκουν και περιμένουμε να τον καμαρώσουμε με το εθνόσημο στο στήθος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares