Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 01:08

Έκρηξη στην Σαντορίνη με τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες WKF KICK BOXING - WKF SANTORINI CUP 3

Για μία εβδομάδα η Σαντορίνη κατακλύστηκε από αθλητές και αθλήτριες των μαχητικών αθλημάτων και του Kick Boxing και το κλειστό γυμναστήριο Θήρας "ΔΑΠΠΟΣ" που ήταν και ο συνδιοργανωτής του Πανευρωπαϊκού πήρε κυριολεκτικά φωτιά.

Οι αγώνες έγιναν σε δύο ρινγκ και σε τέσσερα συνολικά αγωνιστικά τερέν.

Στο βάθρο των νικητών και των μεταλλίων κυριάρχησαν η Ρουμανία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα με τους Έλληνες αθλητές να κατακτούν 8 χρυσά μετάλλια (Ζώτος, Τζακάκος, Αμπντάλα, Πρέκα, Σιγάλας). Ακολούθησαν στην κατάταξη των μεταλλίων αθλητές από Ολλανδία, Ρωσία, Γερμανία, Ισπανία, Αυστρία, Ουγγαρία και Γαλλία.

Η παγκόσμια ομοσπονδία World Kickboxing Federation ευχαριστεί αρχικά τον συνδιοργανωτή του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος το Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης και τον πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ κ. Ελευθέριο Τζούρο, που στήριξε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τον τοπικό αθλητικό σύλλογο Karamolegkos Team με προπονητή τον κ. Αρτέμη Καραμολέγκο.

Ελληνικό παρών είχαμε και στην βραδιά του Σαββάτου 6 Μαΐου "WKF Santorini Cup 3", με τον ντόπιο Γιώργο Σιγάλα να κερδίζει στον μεγάλο τελικό και στα βαριά κιλά τον Αυστριακό αντίπαλο του Boro Jovanivic με νοκ άουτ στον 1ο γύρο και να κατακτά το χρυσό μετάλλιο και την Έφη Πρέκα να κερδίζει την Ουγγαρέζα πρωταθλήτρια Nikoleta Horwath και να χαρίζει στην Ελλάδα ένα ακόμη χρυσό.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς ξεχώρισε ο Καβαλιώτης Τριαντάφυλλος Αλεξανδρίδης που κατέκτησε διεθνή τίτλο με νίκη απέναντι στον Ρώσο Dimitri Lanskoi μετά από πέντε δυνατούς γύρους, ενώ στον εντυπωσιακό αγώνα βαρέων βαρών της πυγμαχίας ο πατρινός Μάριος Κόλλιας και ο γεωργιανός Δαυίδ Κοτσιασβίλι ήρθαν ισόπαλοι. Ο αγώνας τους γράφτηκε στο box record του ΣΕΠ και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας WBU.

Τιμήθηκαν κατά την τελετή λήξης ο δήμαρχος Σαντορίνης, ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, ο πρόεδρος της WKF κ. Fritz Exenberger και ο Έλληνας πρόεδρος κ. Γιώργος Περγιάλης.

kolliassantorini.jpg

Πηγή: fightlife.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares