Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 14:04

Σημαντικές εμπειρίες για τον ''Taekwondo Ερμούπολης''

Ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo Ερμούπολης Σύρου συμμετείχε στο 1ο Tinos Taekwondo Kids Festival που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Τήνου το Σάββατο 27 Μαΐου 2017.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 7 ομάδες από τις Κυκλάδες με συνολικά 120  αθλητές. Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν 9 αθλητές ηλικίας από 4,5 έως 10 ετών,  ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙ, ΖΟΥΜΠΕΡΗ ΧΡΗΣΤΙΝΑ, ΝΤΑΛΑΧΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΝΟΥΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΟΣΣΟΛΟΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΔΑΝΑΗ ΖΟΡΖΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΟΡΖΟΣ, ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ  ΧΑΙΝΤΙΝΙ

Οι μικροί αθλητές του Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Δημήτρη Μαντζανάρη αγωνίστηκαν στο τουρνουά και διακρίθηκαν, αποκομίζοντας σημαντικές για τη συνέχεια εμπειρίες.

Οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους, ειδικά αυτούς που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες. Επιπλέον, να ευχαριστήσουμε τους γονείς για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στον προπονητή του Συλλόγου, ο οποίος προπονεί και γαλουχεί τα παιδιά τους με βάση τις αρχές που διέπουν το Ολυμπιακό άθλημα του Tae Kwon Do.

Η παρουσία τόσο μικρών αλλά συνάμα ελπιδοφόρων αθλητών αποτελεί από μόνη της σημαντική επιτυχία και ευχόμαστε αυτή να είναι η απαρχή μεγαλύτερων γι’ αυτούς διακρίσεων, εκπροσωπώντας έτσι επάξια το Σύλλογο και το νησί μας σε μελλοντικούς αγώνες. 

 

Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo Ερμούπολης Σύρου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares