Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 15:31

Νέα επιτυχία για το Γιώργο Ζήκα- Χρυσό στο Ντουμπάι

Μια ακόμα επιτυχία προστέθηκε στο ενεργητικό του αθλητή μας Ζήκα Γεώργιο πριν ακόμα καταλαγιάσει η χαρά μας, για το κάλεσμα του από την ελληνική ομοσπονδία TKD, να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Τυνησία ως μέλος της εθνικής ομάδας εφήβων TKD.

Η νέα επιτυχία που σημείωσε ο νεαρός αθλητής μας, έχει χρώμα ίδιο με αυτό της ερήμου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Συγκεκριμένα στη βαθμολογούμενη διεθνής συνάντηση (G1 TKD) που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι με την συμμετοχή 55 χωρών, ο Ζήκας Γ. κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις, κατάφερε να γυρίσει με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την ανοδική πορεία που διανύει το τελευταίο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την τεχνική υπεροχή που επέδειξε μέσα στο τερέν, ο Ζήκας Γ. κατάφερε να αποσπάσει το χειροκρότημα των αθλητών που κέρδιζε στους ενδιάμεσους αγώνες, λόγω του ήθους, της συμπεριφοράς και της αγωνιστικότητας του. Μάλιστα στη (κρίσιμη) τελική φάση των αγώνων, σε αυτή την μακρινή χώρα, ακουγόταν ρυθμικά το όνομα του αθλητή μας από την κερκίδα καθώς τον επευφημούσαν οι (αλλοεθνείς) αθλητές που είχε μόλις αποκλείσει.

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης θα ήθελε να συγχαρεί τόσο τον αθλητή όσο και τη δασκάλα κ. Τσουκνίδου Μαρία για αυτή την μεγάλη διάκριση αλλά και να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο - Νικόλαο Ζώρζο μαζί με το Δ.Σ. Τελεφερίκ, για την έμπρακτη βοήθεια που παρείχαν στον αθλητή μας.

Πανιώνιος Γ.Σ.Σαντορίνης

 

Στην Εθνική Ομάδα TKD ο Γιώργος Ζήκας του Πανιώνιου Σαντορίνης

bf4531eebdb7371ec53e507c314cd389_XL.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares