Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 18:27

Έκλεισε τη χρονιά το Tae kwon Do Ερμούπολης [pics]

Με την επίδειξη στην Έπαυλη Τσιρωπινά έκλεισε μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες για την σχολή Tae kwon Do Ερμούπολης. Ο Δάσκαλος κ. Μαντζανάρης είχε προετοιμάσει κατάλληλα τους αθλητές τους, ώστε να δείξουν κάποια από τις προπονήσεις, αλλά και ταυτόχρονα να περάσουν το δικό τους μήνυμα.

Ένα μήνυμα που πρέπει έκανε τη δική του εντύπωση σε όλους όσους παρακολούθησαν από κοντά την επίδειξη. Οι μαθητές της σχολής είχαν ετοιμάσει ένα πανό που έγραφε για την Μαθητική βία και πως δεν έπρεπε να υπάρχει.

 Οι γονείς και οι συγγενείς των αθλητών χειροκρότησαν θερμά μετά το τέλος της εκδήλωσης, καθώς έμειναν ευχαριστημένοι από όλα όσα είδαν.

Ο πρόεδρος της Ένωσης TaekwonDo Νοτίου Ελλάδας Γεράσιμος Καρανταγλής βρέθηκε στην Σύρο και παρακολούθησε την επίδειξη που πραγματοποιήθηκε από τη σχολή TaekwonDo Ερμούπολης στην Έπαυλη Τσιροπινά.

Ο κ. Καρανταγλής μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για την εκδήλωση, αλλά και για το ίδιο στο άθλημα.

«Την τελευταία δεκαετία το άθλημα του TaekwoDo έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ στην Ελλάδα και μην ξεχνάμε τις Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες επιτυχίες που έχουμε. Η εξέλιξή του είναι ραγδαία όσον αφορά και το αγωνιστικό σύστημα του αθλήματος, έχουμε πλέον τους Ηλεκτρονικούς θώρακες, αλλά και οι νέοι κανονισμοί έχουν βοηθήσει το TaekwonDo να κάνει βήματα μπροστά. Αυτό το σύστημα έχει βοηθήσει και ίδιους τους αθλητές να ανεβάσουν τον πήχη και να είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Οι εκδηλώσεις, τα σεμινάρια και η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλους, έχει δώσει ώθηση στο άθλημα να εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο. Επίσης, γίνονται αρκετές δράσεις σε όλη την Ελλάδα και αυτό δίνει επιπλέον κίνητρα σε όλους να δουλέψουν ακόμη περισσότερο. Μην ξεχνάμε αυτή τη στιγμή η χώρα μας είναι αρκετά ψηλά στην Πανευρωπαϊκή κλίμακα. Είμαστε στην 18η θέση Πανευρωπαϊκά. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως για να μπορέσει ένας αθλητής να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί θα πρέπει να έχει αρκετούς αγώνες στα… πόδια του. Αυτό γιατί οι εξελίξεις είναι μεγάλες και ραγδαίες, καθώς, αλλάζουν συνεχώς οι κανονισμοί και τα αγωνιστικά στιλ. Αν κάποιος αθλητής έχει στόχο να ανέβει ψηλά πρέπει  να αγωνίζεται συχνά ώστε να έχει και την εμπειρία να ανταπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες».

Πηγή: Κοινή Γνώμη

DSC_9076.jpg

DSC_9076_1.jpg

DSC_9062.jpg

DSC_9060.jpg

DSC_9052.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares