Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 12:48

Νέα επιτυχία για το Γιώργο Ζήκα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21

Μέσω δελτίο τύπου ο Πανιώνιος Σαντορίνης γνωστοποίησε ότι ο Γιώργος Ζήκας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών/νέων γυναικών, που φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Αναλυτικά, το κείμενο

Μια ακόμα επιτυχία προστέθηκε στο ενεργητικό του αθλητή μας Ζήκα Γεώργιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών/νέων γυναικών, που φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας στο Βόλο στις 1&2/12/2018. Ο αθλητής μας, μετά από μια σπουδαία εμφάνιση κατάφερε να αποσπάσει το χάλκινο μετάλλιο, ενώ λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να συνεχίσει για τον τελικό.

Να σημειωθεί ότι μόλις πριν ένα μήνα, ο Ζήκας Γ. είχε φέρει στις αποσκευές του ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος Εφήβων & Ανδρών που διεξήχθη στις 14/11/2018 στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανοδική του πορεία.

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης, θα ήθελε να συγχαρεί τόσο τον αθλητή όσο και τη δασκάλα κ. Τσουκνίδου Μαρία για αυτή την μεγάλη διάκριση και εύχεται ολόψυχα στον αθλητή γρήγορη ανάρρωση.

Ο Έφορος του τμήματος

Μάινα Μαργαρίτα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares